More

  TRUC: Cum să prinzi cât mai mulţi pokemoni folosind „Incense”

  Incense este un articol pe care îl găsim în jocul Pokemon GO care are ca efect atragerea mai multor pokemoni la locaţia în care se află trainerul, indiferent de unde se află acesta.

  Majoritatea jucătorilor Pokemon GO vor folosi „incense” atunci când stau acasă sau sunt la birou, ori în oricare alt loc de unde nu pot să umble pentru a descoperi pokemonii.

  Cu toate acestea, o privire mai atentă la mecanica şi codul pe care jocul îl foloseşte a scos la iveală faptul că staţionarea într-un singur loc nu este cea mai bună modalitate de a prinde foarte mulţi pokemoni, atunci când apeleşi la incense.

  Un utilizator Reddit a descoperit în codul jocului că folosirea incense va determina apariţia unui pokemon la fiecare cinci minute, dacă jucătorul este staţionar.

  TREBUIE SĂ TE MIŞTI DES ŞI REPEDE

  Rata de apariţie va creşte la un pokemon la fiecare minut, dacă jucătorul se miscă cel puţin 200 de metri între apariţia celor doi pokemoni. În consecinţă, pentru a maximiza potenţialul licorii incense, jucătorul trebuie să se mişte cu o viteză de 12km/h. Acst lucru poate fi realizat pe o bicicletă sau skateboard, chiar trotinetă.

  Teoretic, este posibil să prinzi până la un număr de 30 de pokemoni, cu ajutorul incense. Cu toate acestea, acest număr poate fi obţinut în condiţii optime, nuai dacă nu există nicio întrerupere la nivel de server, iar GPS-ul nu funcţionează eronat. Dacă ar fi să estimăm un număr realist, am putea spune că 10-15 pokemoni pot fi obţinuţi folosind această metodă.

  Trebuie să ţinem cont de faptul că aceste poţiuni care ajută la atragerea pokemonilor sunt limitate, iar jucătorii vor primi câteva, numai atunci când vor creşte în nivel. Este o altă dovadă că Pokemon Go determină jucătorii să nu stea în loc şi să iasă din case.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here