More

  Harta Pokemon GO care te ajută să vânezi toţi pokemonii din apropiere

  Pentru a găsi cei mai buni pokemoni în Pokémon Go este necesar foarte multă muncă şi efort, mulţi apelând la alternative prin dezvoltarea unor aplicaţii care să îi ajute în acest demers.

  Despre un astfel de proiect vor vorbi acum. Este un proiect care are ca scop identificarea pe hartă a locaţiei tuturor pokemonilor care se află în jurul tău. Cu toate acestea, este nevoie de anumite ajustări pentru a folosi harta, deci minime cunoştinţe sunt necesare.

  Jocul Pokémon Go are o funcţionalitate care identifică pokemonii care se află în jurul tău, pe un anumit perimetru, indicând chiar şi direcţia în care aceştia se află.

  Dezvoltatorul Ahmed Almutawa s-a gândit la o modalitate prin care să extragă date suplimentare din serverul jocului pentru a se folosi de ele. S-a dovedit că acest lucru este posibil, iar datele sunt mult mai complexe decât ne-am fi imaginat.

  Proiectul Pokémon Go-Map poate fi găsit pe Git Hub, iar acesta are capacitatea de a oferi oferi grafic, în timp real, locaţia tuturor pokemonilor aflaţi în apropiere. Fiecare are o iconiţă cu pokemonul respectiv, iar printr-un click poţi afla cât timp mai durează până acel pokemon va dispărea din acel punct.

  Din testele efectuate de mai mulţi utilizatori, se dovedeşte că harta este exactă. Tot ce trebuie să faci etse să rulezi scriptul, deschide un tab de browser pe care îl foloseşti pentru a viziona harta, iar acest tab îl poţi reîmprospăta pe măsură ce descoperi locaţii noi.

  cod-harta-pokemon

  Din păcate, harta pokemon nu este uşor de utilizat, fiind într-un stadiu incipient de dezvoltare. Trebuie instalata aplicaţia Python pe calculator şi rularea mai multor linii de comandă. Au existat încercări de a dezvolta aplicaţii mai uşor de folosit, dar şi acele aplicaţii au mai multe bug-uri.

  În momentul de faţă Niantic are probleme la nivel de server, dar se confruntă şi cu mai multe BUG-uri din joc. Până acum, Pokémon Go-Map nu a ieşit în avidenţă, dar este puţin probabil să mai dureze mult până cineva să observe acest lucru şi, poate, chiar să ia măsuri.

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here