More

  Smartphone-urile Huawei primesc update la Android Marshmallow 6.0

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Majoritatea modelelor de smartphone-uri din gama Huawei, dar şi cele din gama Honor primesc în sfârşit update la sistemul de operare Android Marshmallow 6.0.

  Android Marshmallow 6.0 este disponibil doar pentru modelele de smartphone-uri open market, care nu aparțin de un operator de telefonie local și care implicit, nu au software-ul personalizat de acesta.

  Astfel, odată cu noul update, utilizatorii se vor putea bucura de o noua interfață, respectiv EMUI 4.0, care asigură o navigare mai fluidă, un aspect nou pe care afișajul telefonului îl va avea și le permite experimentarea noutăților pe care Android Marshmallow 6.0 le pune la dispoziție.

  Noua versiune de software poate fi instalată de către toți utilizatorii Huawei și Honor cu ajutorul aplicației HiCare, care poate fi descărcată din magazinul Google Play. Pentru instalare, utilizatorii trebuie să încarce complet dispozitivul și să efectueze următorii pași:

  » Să acceseze aplicația HiCare;
  » Să se asigure că versiunea HiCare pe care o folosesc este cea mai recentă;
  » Să accepte termenii și condițiile companiei Huawei;
  » Să se asigure că regiunea bifată este Europa, pe urmă să selecteze țara de origine, respectiv România;
  » După aceea, este necesar să selecteze pe rând, opțiunile: OS Upgrade Early Adopters -> Apply -> System Update.
  » După parcurgerea acestor pași, noul update va fi instalat pe telefon.

  Printre modelele Huawei care se bucură de noul update, se numără: Huawei P8lite (Single Sim și Dual SIM), Huawei P8 (Single SIM), Huawei Mate 7 (Single Sim și Dual SIM), Huawei GX8 (Single și Dual SIM) și Mate S (Single SIM), iar din gama Honor menționăm modelele: Honor 7 (Dual SIM), Honor 6 (Dual SIM), Honor 4C (Dual SIM), Honor 4X (Dual SIM) și Honor 5X (Dual SIM). Update-ul este disponibil pentru modelele comercializate pe plan local și achiziționate de la partenerii oficiali Huawei.

  România este singura țară din Europa care beneficiază de noul update Android Marshmallow 6.0 aprobat pentru toate modelele Huawei și Honor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.