More

  Huawei are un profit de 40% mulţumită vânzărilor puternice de smartphone-uri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei pare să fie unul dintre producătorii de smartphone-uri care face bani frumoşi mai degrabă de pe urma smartphone-urilor, decât cu ajutorul unor unităţi de business care să susţină divizia de smartphone-uri.

  Huawei nu se bucură de succes numai în ceea ce priveşte infrastructura de reţea la nivel global, ci şi de o creştere solită în ceea ce priveşte vânzarea de smartphone-uri.

  În cel mai recent raport financiar, oferit astăzi, Huawei a raportat o creştere în prima jumătate de an de până la 40% la smartphone-uri în aceeaşi perioadă a anului trecut. Aşa cum precizează Sabrina Meng, director financiar al Huawei: „Suntem încrezători că Huawei va menţine poziţia pe care o deţine la acest moment şi va finaliza anul într-o poziţie financiară susţinută de operaţiunile în curs.”

  Vorbind îndeosebi de afacerea de consumm, Huawei spune că „s-a menţinut pe poziţii la nivel global. Produsele flagship, precum P9, Mate 8, Honor V8 şi MateBook, au câştigat toate suport de la consumatori din întreaga lume. Huawei a devenit unul dintre cele mai favorite branduri în aproximativ 30 de ţări.”

  Huawei îşi propune ca în următorii 3 ani de zile să devanseze gigantul din Cupertino, Apple, şi să lupte direct cu Samsung, producătorul de smartphone-uri care deţine primul loc la nivel mondial. Cu un portofoliu divers, cu preţuri foarte bune şi cu celelalte unităţi de afaceri care excelează pe zi ce trece, Huawei nu are decât şanse să meargă tot în sus.

  În prezent, Huawei deţine locul trei în topul celor mai îndrăgiţi producători de smartphone-uri din lume.

  Ce părere ai despre Huawei? Care este dispozitivul Huawei preferat de tine?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.