More

  Google Maps primeşte un design nou, adaugă modul doar Wi-Fi, zone de interes şi întârzieri de tranzit în masă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Echipa Google Maps vine cu o serie de îmbunătăţiri la aplicaţie, printre care se numără un design nou, modul doar Wi-Fi, zone de interes şi întârzieri de tranzit în masă. Astfel, Google Maps oferă suport mai mare pentru găsirea unor străzi mult mai uşor.

  Într-o postare de blog, echipa Maps a prezentat schimbările la nivel vizual ale Google Maps. Aceştia au îndepărtat lucrurile care nu sunt necesare precum schiţa neagră a străzilor şi a adăugat o nouă tipografie şi scheme color, toate pentru ca informaţiile esenţiale să fie depistate mult mai rapid şi mai clar.

  Una peste alta, hărţile par a fi mult mai luminate şi informaţia este mult mai uşor de citit. Mulţumită noilor scheme de culori, Google Maps poate acum să scoată în evidenză zonele de interes printr-o linie colorată cu un portocaliu deschis. Secţiunile de pe hartă care merită vizitate vor apărea cu orange închis şi poţi da zoom, ba chiar poţi căuta şi alte locaţii, pentru a afla noi informaţii despre acestea.

  Modul doar Wi-Fi apare deja la o parte dintre utilizatori, permiţându-le acestora să folosească Google Maps doar când există conexiune la internet prin Wi-Fi. Zonele offline apar acum ca sub secţiune a modului doar Wi-Fi, unde ai în continuare acces la aceleaşi setări ca şi până acum.

  O altă funcţie lansată pentru o parte dintre utilizatori este legată de notificările pentru întârzierile de tranzit de masă. Dacă ai deja funcţia, o poţi activa în real-time pentru a primi alerte în Google Maps, intrând la customize notifications settings.

  Potrivit Android Police, funcţia este puţin cam greoaie în acest moment şi pare să fie limitată pentru un anumit grup de persoane care să o testeze. Dacă ai primit-o şi o foloseşti deja, nu ezita să ne laşi un comentariu în secţiunea de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.