More

  Google Camera 4.1 adaugă gesturi twist pentru selfieşi renunţă la modul manual

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Camera 4.1 este cea mai nouă funcţionalitate din developer preview a sistemului de operare Android 7.0 Nougat, care cine cu o serie întreagă de modificări.

  În vreme ce actualizarea include câteva noi funcţionalităţi componentei video şi chiar noi gesturi fizice, aplicaţia nu mai oferă support pentru setări avansate de expunere.

  Un nou gest controlează comutarea de pe camera frontală pe cea principală, care se realizează acum mult mai uşor. Răsucind dispozitivul pe faţă, apoi pe spate de câteva ori, va comuta pe camera selfie, dar şi invers.

  Actualizarea aplicaţiei va avea şi capacitatea de a suspenda o înregistrare video şi de a reseta video-ul, o funcţionalitate bună care ar putea determina lipirea facilă a video-urilor cu o aplicaţie de editare video.

  Odată cu noile funcţionalităţi, cea mai nouă versiune va renunţă la altele. Modul Manual, care este o compensaţie a expunerii care permite captarea unor poze mai luminate sau mai întunecate, funcţionalitate lansată cu Google Camera 3.2. Această funcţionalitate va dispărea de pe aplicaţia Cemera 4.1.

  Renunţarea la modul manual ar putea fi un demers pentru a face camera mult mai uşor de folosit. Interfaţa utilizatorului a fost şi ea simplificată, toate setările fiind comprimate într-un singur ecran, reducându-se numărul de butoane pe care trebuie să îl apeşi pentru a accesa anumite setări.

  Cu toate că setările avamsate nu vor mai exista, interfaţa îmbunătăţită, gesturile pentru camera frontală şi îmbunătăţirile video vor elimina necesitatea de a descărca alte aplicaţii pentru funcţionalităţi care sunt acum native.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.