More

  Facebook este folosit în prezent de 1.7 miliarde de oameni

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook a ajuns să strângă un număr de utilizatori echivalent cu numărul locuitorilor planetei Pământ din urmă cu 100 de ani. Gigantul social media a prezentat rezultatele pe cel de-al doilea trimestru financiar şi a oferit un update cu privire la progresul comunităţii pentru a conecta lumea.

  Mark Zuckerberg, fondator şi CEO Facebook spune pe pagina sa de Facebook că Facebook a ajuns acum la 1.7 miliare de oameni, Messenger la 500 de milioane, WhatsApp la un miliard şi Instagram la 500 de milioane.

  De asemenea, fondatorul reaminteşte că Aquila, avionul ce funcţionează cu energie solară, creat de echipa de la Facebook cu rolul de a furniza internet în toate regiunile lumii, şi-a luat zborul.

  Zuckerberg mai spune: „Am văzut oameni folosit transmisiunile LIVE pe Facebook în moduri noi şi prounde, de la Candace Payne cu masca sa Chewbacca la Membrii Congresului stând pe jos în Casa Resprezentativelor. Am lucrat pentru a aduce noi metode de distribuire, precum fotografiile 360, inclusiv pe cea de mai jos care prezintă cel de-al doilea trimestru. Mulţumim tuturor din comunitate că au făcut parte din această aventură de conectare a lumii.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.