Smartwatch-urile Q Wander şi Q Marshal de la Fossil vor fi disponibile la precomandă din 12 august

Mădălina Gănescu
- 10.08.2016, 14:22 în Smart
0

SHARES

Cu ajutorul achiziţiei companiei Misfit, Fossil Group îşi continuă drumul spre ţelul de a oferi mai mult de 100 de dispozitive wearable până la finalul acestui an.

Cea mai nouă pereche de smartwatch-uri care se alătură colecţiei este formată din Q Wander şi Q Marshal, care vor fi disponibile la precomandă începând cu data de 12 august.

Perechea de smartwatch-uri este compatibilă atât cum smartphone-urile Android, cât şi cu cele iOS. Cu Q Wander şi Q Marshal vei primi notificările de pe telefon la încheietura mânii, vei fi alertat prin intermediul vibraţiei de la senzorul haptic şi vei putea folosit o serie de aplicaţii care să te ajută să te menţii productiv şi în formă.

Atât Q Marshal, cât şi Q Wander au ca preţ de plecare suma de 295 de dolari şi au o dimensiune de 45 mm. Q Wander este versiunea care reprezintă Frumoasa în această pereche, în vreme ce Q Marshal joacă rolul Bestiei. Totuşi, poţi schimba oricând curelele ambelor smartwatch-uri şi poţi alege să porţi dintre piele, oţel şi silicon.

Ambele ceasuri inclus încărcătoare magnetice pentru încărcare wireless, microfoane pentru a fi ascultate comenzile vocale şi pentru dictarea, speakere pentru a răspunde şi senzori pentru urmărirea activităţii fizice. Toate acestea sunt mascate de un display always-on, care este pregătit să se „trezească” ori de câte ori există o alertă nouă pentru tine.

Q Marshal şi Q Wander s-au alăturat familiei de smartwatch-uri Q care numără acum mai bine de 20 de dispozitive. Acestea sunt parte dintr-o colecţie mare de wearable pe care Fossil spune că o va duce la 100 de terminale până la finalul acestui an. Toate acestea vor fi livrate potrivit producătorului în mai mult de 40 de ţări.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!