More

  Un bucătar de stradă din Singapore a fost premiat cu steaua Michelin

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pentru bucătarii din această lume, steaua-Michelin este un fel de Premiul Nobel. Aceştia muncesc pentru ea, se luptă pentru ea şi şi-o doresc ca pe nimic altceva în lume.

  Deşi mulţi critică standardele Michelin, asta nu înseamnă că Michelin nu reuşeşte să se extindă pentru a include mâncarea din tot mai multe colţuri ale lumii.

  Singapore este un oraş asiatic cunoscut pentru mâncarea de stradă şi a fost introdus recent pe lista Michelin. Străzile şi magazinele din Singapore sunt pline cu acele standuri de mâncare de unde poţi achiziţiona preparate picante, lipicioase, coapte, fierte sau obţinute din amestecuri magice. Aceste standuri sunt o comoară naţională în Singapore şi oferă o parte dintre cele mai bune mâncăruri pe care le poţi cumpăra.

  Singapore tocmai a devenit casa primului vânzător de mâncare de stradă cu stea Michelin din lume. Chan Hong Meng, un bărbat născut în Malaezia deţine standul numit Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle din cartierul Outram din Singapore.

  stea michelin

  Meng a primit un telefon de la Michelin în iulie 2016, prin care era invitat la o gală. Acesta a fost mai mult decât surprins: „Glumeşti?”, a reacţionat Meng în video-ul pentru Michelin. „De ce ar vrea Michelin să vină la standul meu?”

  Michelin nu a glumit şi l-a răsplătit pe Meng cu una dintre cele mai mari onoruri pentru mâncare. Zeci de ani, mâncarea cu stea Michelin a fost sinonimul mâncărurilor „scumpe”. Acum poţi consuma un preparat cu stea Michelin la preţul de mai puţin de 2 dolari.

  michelin

  Sursa: upworthy.com

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.