More

  LG V10 ar putea avea aceeaşi problemă boot loop ca LG G4

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Problema boot loop a LG G4 este departe de a se fi rezolvat, cel puţin în România, nu există încă o statistică la nivel mondial, deşi forumurile abundă de teme legate de aceasta.

  În continuare, anumiţi dealeri trag în ţeapă utilizatorii, iar unii retaileri online din România iau parte la această mascaradă, în timp ce producătorul LG priveşte neputincios de pe margine. Se pare că, această problemă este mult mai amplă decât am crezut până acum, acest lucru fiind confirmat nu numai de încercările disperate ale retailerilor online de a nu se scrie despre neaplicarea garanţiei în cazul boot loop LG G4 şi anularea acesteia pe motiv de „şoc mecanic” şi implicările pe care le au ei în înşelarea clienţilor, ci şi de o nouă informaţie care vine de peste ocean.

  La mai bine de jumătate de an de la instalarea problemei boot loop LG G4 peste tot în lume, află că LG V10 ar putea prezenta aceeaşi problemă, pentru că, la fel cum informează tot Android Authority, V10 pare să sufere de un număr nemăsurat de boot loop-uri (sau reboot-uri aleatorii care refuză pur şi simplu să facă boot din nou).

  Deşi problema a fost semnalată pentru prima dată în ianuare pe XDA, o mulţime de alte cazuri au început să apară în iunie şi iulie şi au continuat pe parcursul lunii august. Pentru moment, nu a fost comunicată nicio garanţie de reparaţie pentru această problemă a V10, chiar dacă tot mai mulţi utilizatori nu mai au posibilitatea de ceva vreme să îşi folosească produsele.

  Problema pare să fi apărut din senin, mai mult utilizatori raportând faptul că telefoanele lor se opreau inexplicabil, iar apoi se blocau în ecranul boot LG „Life’s Good” cu vibraţii ocazionale. Reddit, YouTube, XDA Developers şi alte forumuri, prezintă experienţe similare, de regulă cu niciun fel de ajutor de la LG sau de la operatorii de telefonie mobilă (problema pare să afecteze toate modelele, de la toţi operatorii, în mod egal).

  Se pare că, dacă scoţi bateria şi faci revenire la setările din fabrică, nu se rezolvă nimic, iar o serie de telefoane par să fi pornit la un moment dat inexplicabil şi funcţioneze din nou cum o făceau înainte. Altele au rămas blocate în ecranul boot, îşi fac reboot la nesfârşit sau în unele cazuri nu merg atât de departe. Unele victime au anunţat probleme de supraîncălzire, făcând legătură cu boot loop-ul.

  Oricât de ciudat ar putea părea, introducerea produselor în frigider sau „coacerea lor” pare să fie singura metodă de succes în astfel de cazuri. Din motive evidente, nu recomandăm astfel de practici, dar dacă eşti disperat şi nu te afectează că pierzi garanţia, poţi să încerci.

  Pe forumuri sunt prezentate mai multe astfel de cazuri, unele care au avut succes, altele care au dus la distrugerea telefoanelor, aşa că, mare atenţie cu deciziile pe care le luaţi.

  Am trimis o solicitare către LG România, pentru a vedea care este starea produselor LG V10 comercializate pe piaţa noastră şi dacă au existat până acum cazuri de boot loop LG V10, dacă problema este recunoscută de asemenea ca problemă de fabricaţie şi este acoperită de garanţie sau dacă reparaţia trebuie suportată de fiecare client în parte pentru că nu se poate face nimic din partea LG România şi a partenerilor săi. Vom reveni cu detalii pe măsură ce le vom avea.

  TOT CE TREBUIE SĂ ŞTII DESPRE BOOT LOOP LG G4

  » Utilizatorii LG G4 lansează o petiţie de soluţionare a bootloop-ului
  » LG repară boot loop-ul de la G4 în anumite condiţii. Ce rişti dacă ai achiziţionat telefonul de la orice retailer online
  » Problema LG G4 care afectează tot mai mulţi utilizatori români
  » LG România: „Reparăm toate telefoanele cu această problemă în garanţie la service-ul nostru autorizat”
  » LG recunoaşte că bootloop-ul de pe G4 este un defect de hardware şi va repara dispozitivele afectate

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here