More

  Facebook Messenger – Te conectezi fără să te conectezi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook testează o nouă funcţie pentru platforma populară Facebook Messenger. Funcţia îţi permită să te conectezi cu alţi utilizatori din aplicaţie, fără ca să îi adaugi de fapt în lista ta de prieteni de pe Facebook.  Informația a fost confirmată de BuzzFeed News astăzi.

  Facebook Messenger – Te conectezi fără să te conectezi

  În loc, funcţia permite utilizatorilor Messenger să se conecteze între ei în aplicaţia, ca şi când ar fi fost deja prieteni. Dar fără ca să se adauge de fapt ca prieteni pe Facebook.

  Facebook permite deja acest lucru. Doar că într-un format modificat. Când cei care nu îţi sunt prieteni pe Facebook îţi scriu, primeşti mesajul ca o cerere care îţi permite să citeşti şi să accepţi. Dar ai și posibilitatea să ignori orice corespondenţă viitoare.

  Dacă nu accepţi, mesajele viitoare vor merge direct în other. Nu în inbox aşa cum ar fi indicat. Dacă accepţi, mesajele vor fi stocate imediat în inbox-ul de pe Facebook. Nu de puţine ori se întâmplă ca mesaje importante să meargă în other şi utilizatorii să nu apuce să le citească la timp.

  Noua funcţie va permite, practic, acelaşi lucru. Dar prin utilizarea contactelor. Odată ce adaugi un contact, utiliatorii îţi pot scrie liber, fără să fie necesară o conexiune formală.

  Ce părere ai despre noua funcționalitate Facebook Messenger? Ai de gând să o folosești? Care sunt aplicațiile pe care le folosești cel mai des și de ce le recomanzi? Folosești atât aplicația Facebook, cât și Messenger? Lasă-ne părerea ta în comentarii.

  Alte articole despre Messenger

  Messenger face noi teste

  Messenger îți permite să ștergi mesaje din conversații

  David Marcus se alătură conducerii Coinbase

  Messenger oferă suport pentru fotografii de 4096x4096px

  Vom avea reclame în Messenger

  Messenger adaugă noi filtre şi reacţii în conversaţiile video

  Facebook Messenger Lite este disponibil și în România

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.