More

  iHunt Freedom este cel mai ieftin smartphone metalic la care primeşti factură şi garanţie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Timp de două săptămâni am testat noul smartphone pentru buget redus de la iHunt, cunoscut drept Freedom care, trebuie să recunoaştem, ne-a uimit prin funcţiile şi designul pe care le oferă la schimbul unui preţ de numai 375 lei.

  iHunt Freedom este un smartphone care vine la pachet cu garanţia producătorului şi la care clientul primeşte factură, iar dacă o să comandaţi la un moment dat produsul şi vei avea probleme cu acesta, trebuie să ştiţi că pentru reparare, clientul trebuie sa apeleze 0219951 şi să urmeze etapele spuse de robotul din sectiunea service, nu este necesar să intre în legătura directă cu un operator. Trimiterea către iHunt se face prin una dintre firmele de curierat Urgent-Cargus sau FanCourier. Cele mai grave probleme se rezolvă în maximum 14 zile, în vreme ce problemele uşoare între 1-7 zile.

  Revenind la smartphone-ul Freedom, trebuie să precizăm că acesta este primul smartphone cu design din metal, la un preţ atât de mic, pe care îl testăm. Imediat ce vei scoate produsul din cutie, vei observa că acestuia i s-a oferit o atenţie destul de mare în ceea ce priveşte protecţia. Telefonul nu doar că are un design din metal şi nu unul din plastic aşa cum ne-am fi aşteptat, ci vine şi cu o folie extra de protecţie pe suprafaţa display-ului, ca de altfel şi cu o husă din silicon flexibilă. Aşadar, nu cumpăraţi doar un smartphone ieftin din metal, ci şi protecţia necesară acestuia, care îi poate extinde considerabil durata de viaţă.

  Telefonul are o greutate de 130 g, oferă suport pentru limba română, maghiară şi engleză, dimensiunile sunt 144.9 x 72.9 x 9.3, există posibilitate de expansiune a memoriei până la 64 GB prin microSD, are o memorie de 1 GB de RAM şi 8 GB mediu de stocare, camera principală este de 8 MP, iar frontală de 2 MP, dar despre ele vom vorbi ceva mai mult mai jos.

  Display-ul este IPS curbat 2.5D ceea ce înseamnă că la utilizare experienţa este una mai mult decât plăcută dacă este să luăm în considerare încă o dată preţul de numai 375 lei. Bateria este de numai 2050 mAh, dar oferă cu siguranţă o autonomie de cel puţin o zi de utilizare, lucru pe care îl întâlnim şi la dispozitivele mobile high-end şi nu ar trebui să ne mai uimească deloc.

  Interfaţa dispozitivului Freedom este simplă şi uşor de utilizat, iar aşa cum sugerează şi sloganul iHunt Freedom: „You are online”, adică poţi fi online oriunde şi oricând, poţi utiliza orice aplicaţie, de la WhatsApp, la Prisma, Facebook sau Twitter. Trebuie menţionat că smartphone-ul nu vine cu suport 4G, în schimb există suportul 3G, ceea ce este mai mult decât senzaţional, în special pentru clienţii din afara Bucureştiului, care nu de puţine ori au avut probleme cu semnalul de la operatorii de telefonie mobilă.

  Revenind la cameră, chiar dacă cea frontală are doar 2 MP, trebuie să recunosc că acesta oferă selfie-uri mai mult decât potrivite pentru a fi urcate pe Facebook sau trimise prietenilor prin Facebook Messenger sau WhatsApp. Pe de altă parte, şi camera principală de 8 MP oferă imagini destul de bune în raport calitate-preţ, dar nu trebuie să vă aşteptaţi la fotografii perfecte în condiţii de lumină scăzută.

  Cu ceva timp în urmă cineva mi-a solicitat să recomand un smartphone la un preţ mai mic, care să fie bun pentru navigare pe internet, realizat fotografii şi vorbit la el, dar să arate şi cât de cât bine. Am mai testat telefoane mobile ieftine şi bune, dar nu atât de ieftine cum este iHunt Freedom care la numai 375 lei oferă cele menţionate mai sus. Acum am ce să îi recomand persoanei cu pricina fără să îmi fac griji că ar putea fi nemulţumită.

  În urma testării iHunt Freedom aş recomanda produsul îndeosebi tinerilor cu vârste cuprinse între 12 – 24 ani şi adulţilor cu vârste peste 45 de ani, cu venituri mici şi medii. Cred că este un telefon care se potriveşte de minune nevoilor acestor categorii de persoane, iar dacă luăm în considerare preţul care pe noi ne-a dat peste cap, nici pensionarii nu ar mai avea de ce să se plângă că nu îşi permit un smartphone.

  Dacă mai aveţi şi alte întrebări legate de iHunt Freedom le puteţi trimite pe adresa redactie@noobz.ro sau să le lăsaţi în secţiunea de comentarii de mai jos sau de pe Facebook Noobz.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.