More

  Uber vrea să determine clienţii să îşi facă abonamente sau să achite un preţ standard pe călătorie

  Uber a început să testeze un plan cu preţ fix pe călătorile, care ar avea scopul de a scădea costurile suportate de clienţi. Testul rulează deja în câteva oraşe din America şi o călătorie ar putea costa în jur de 2 dolari sau mai puţin.

  Uber nu a menţionat nimic cu privire la lansarea oficială a acestui tip de serviciu, dar informaţiile vin potrivit Android Authority de la un utilizator care a fost invitat în programul de testare.

  Sub noul plan de preţuri, călătoriile pot fi procurate şi sub formă de pachete/abonamente. Clienţii pot plăti 30 de dolari în avans pentru 40 de călătorii, 20 de dolari pentru 20 de călătorii sau 2 dolari pentru o singură călătorie UberPool. Uber introduce, de asemenea, un tarif de 7 dolari pentru vehiculul privat UberX.

  Pentru moment, Uber pare să testeze această nouă structură de preţuri în 6 oraşe din Statele Unite, mai exact în Boston, Miami, San Diego, San Francisco, Seattle şi Washington DC. Nu este nimic menţionat cu privire la alte oraşe sau pieţe în care Uber îşi desfăşoară activitatea.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here