More

  Samsung Galaxy Note 7: Peste 70 de cazuri de supraîncălzire numai în SUA şi Canada

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pentru cei care nu au aflat încă, numărul dispozitivelor Galaxy Note 7 de la Samsung care au explodat în timpul încărcării sau pur şi simplu a utilizării a ajuns la peste 70 de cazuri.

  Potrivit Canadian Consumer Safety Authority, numai în Statele Unite ale Americii, au fost raportate peste 70 de cazuri de Note 7 care s-au supraîncălzit.

  În Canada au fost vândute până acum 22.000 de unităţi Galaxy Note 7 de la lansarea oficială din 19 august până în momentul în care Samsung a anunţat retragerea de pe piaţă a tuturor dispozitivelor Note 7, întâmplare ce a avut loc în data de 1 septembrie şi care anunţa o toamnă grea pentru gigantul sud-coreean.

  Peste 70 de incidente înregistrate în Statele Unite şi Canada reprezintă mai mult decât dublu cifra pe care Samsung a comunicat-o la începutul acestei luni. În data de 1 septembrie, compania a spus că are la cunoştinţă în jur de 35 de incidente în care Note 7 s-a supraîncălzit, au luat foc sau au explodat. Samsung a estimat că problema bateriilor care ar putea provoca astfel de incidente va afecta doar 1 din 42.000 de unităţi.

  Se pare că, nu fiecare incident din cele 70 raportate în SUA au implicat foc. Comunicatul de presă al Health Canada menţionează doar „supraîncălzirea”. Totuşi, 70 este o cifră care ne determină să înţelegem cu uşurinţă de ce Samsung a decis să retragă produsele de pe piaţă, decât să le înlocuiască doar pe cele afectate.

  Samsung România anunţă programul de înlocuire Samsung Galaxy Note 7

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.