More

  Evenimentul Google din 4 octombrie va fi la fel de mare ca debutul Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În data de 4 octombrie, Google va susţine un eveniment de prezentare în cadrul căruia am putea asista la introducerea primelor smartphone-uri produse doar de Google, sub brandul Pixel, ca de altfel şi a dispozitivelor Google Wifi, Google Home şi Google Chromecast Ultra.

  Hiroshi Lockheimer spune pe contul său de Twitter că evenimentul din data de 4 octombrie va fi la fel de imprtant cum a fost lansarea primei versiuni Android care a avut loc în urmă cu 8 ani de zile.

  Google Wifi este un nou router care ar putea fi lansat de gigantul online. Acesta se pare că, ar avea capacitatea de a conecta mai multe puncte de acces pentru a crea o reţea wireless mai mare. Mai exact, va fi un sistem simplificat de Wifi. Acesta ar putea fi ideal pentru utilizarea în case cu suprafeţe mai mari sau la birou, în mod special dacă este să luăm în calcul cât de uşor sunt de utilizat routerele de la Google. Dispozitivul va funcţiona prin conectarea la o aplicaţie OnHub. Se zvoneşte că preţul unui astfel de router ar fi de aproximativ 129 de dolari, un preţ ceva mai mare decât cele cu care ne-a obişnuit Google în cazul routerelor OnHub.

  Google Home a fost anunţat de gigant la Google IO şi la acel moment am descoperit în mare cam ce presupune acesta. Este un competitor direct al Amazon Echo, dar cu serviciile Google încorporate. Este asemeni Google Assistant, iar funcţiile sale includ capacitatea de a răspunde la întrebări folosind Google Search, urmărirea vremii, furnizarea de alte informaţii, organizarea itinerariului şi multe altele. În plus, poţi asculta playlist-ul preferat la gadget, iar preţul acestuia ae fi undeva la 129 de dolari.

  Google Chromecast Ultra este un superîncărcător la care lucrează Google, care se pare că va avea capacităţi 4K şi va costa numai 69 de dolari. Aceasta este de două ori mai scump decât Chromecast-ul normal, dar se pare că va fi un dispozitiv mult mai puternic.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.