More

  Am fost în vizită la sediul Depanero! Tot ce trebuie să ştii despre firma de service electro-IT

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Astăzi am fost în vizită la sediul Depanero din Şoseaua Orhideelor, nr. 27 – 29, unde am putut vedea cum funcţionează de fapt cea mai mare firmă de service electro-IT din România, care a depăşit anul acesta 1 milion de clienţi care au beneficiat de consultanţă şi reparaţii pentru produsele defecte.

  Aţi avut posibilitatea să adresaţi direct întrebări reprezentanţilor Depanero, la care aţi primit răspunsuri LIVE pe Facebook, dar dacă încă mai aveţi probleme la care sunteţi în căutare de soluţii sau consideraţi că răspunsurile nu au fost cele pe care le aşteptaţi, nu ezitaţi să ne scrieţi în secţiunea de comentarii de mai jos sau pe adresa redactie@noobz.ro.

  Transmisiunea LIVE pe Facebook din timpul vizitei noastre la sediul Depanero

  Depanero are în portofoliu 62 de branduri și oferă lunar servicii de consultanță și reparații pentru o medie de 30.000 de clienți. De la începutul anului, compania a adăugat 15 branduri noi în portofoliu.

  „Avem în permanență discuții cu nume importante din piață și cu branduri care acum intră în România pentru a extinde baza de clienți, însă numărul acestora nu reprezintă un target în sine. Important este să construim un portofoliu cât mai cuprinzător, astfel încât să le oferim clienților siguranța că Depanero are expertiza să le ofere cele mai bune servicii”, declară Cristina Crangus, director comercial Depanero.

  Cel mai bun timp mediu de reparație din România raportat la numărul de branduri și mixul de categorii de produse, flota proprie de autovehicule și rețeaua națională de tehnicieni care oferă servicii la domiciliu au contribuit la depășirea unui milion de clienți pentru Depanero  de la înființarea companiei, în 2011, și până în prezent.

  „Pentru 9 din 10 români din mediul urban, timpul de remediere a defecțunilor este principalul argument în alegerea service-ului. De aceea am investit continuu în eficientizarea acestui indicator, prin extinderea echipei și specializarea tehnicienilor”, spune Adrian Antohi, director general Depanero.

  Pentru a susține activitatea în teren a tehnicienilor care oferă servicii la domiciliu destinate reparațiilor echipamentelor electrocasnice mari, Depanero operează propria flotă auto de peste 50 de autovehicule, în sistem de leasing operațional.

  „Suntem singura companie de service cu prezență națională și angajați în fiecare județ, iar flota de mașini este folosită de echipele care asigură intervenții la domiciliile clienților”, declară Irina Mincinopschi, director general adjunct Depanero.

  Pe lângă cei 50 de tehnicieni de teren, Depanero mai are peste 100 de tehnicieni care lucrează în sediul central din București, precum și o echipă de customer care formată din 50 de persoane, incluzând angajații din call center. În total, Depanero are aproximativ 300 de angajați.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.