More

  UPDATE: Unele smartwatch-urile Android Wear nu pot fi conectate la iPhone 7

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Unul dintre punctele forte ale Android Wear este că platforma a fost concepută să fie compatibilă cu Android şi iOS. Totuşi, un număr de clienţi au raportat că nu îşi pot conecta o serie de smartwatch-uri la iPhone 7 şi iPhone 7 Plus.

  UPDATE: Google a transmis un comunicat prin care informează că dispozitivele afectate de acest bug care nu le permite să se împerecheze cu iPhone 7 sunt: ASUS ZenWatch 2, Moto 360 (2nd Gen.), Moto 360 Sport, TAG Heuer Connected şi Fossil Q Founder. Ceasurile Michael Kors nu sunt afectate. ASUS ZenWatch şi alte ceasuri Fosssil nu experimentează probleme. Forumul de produse este actualizat acum cu lista corectă de dispozitive.

  Google a recunoscut oficial că este o problemă cu Moto 360 v2, modelele ASUS ZenWatch, Fossil, Michael Kors şi ceasurile Tag Heuer. Totuşi, mult mai mulţi clienţi vorbesc pe forumurile Google şi raportează aceeaşi problemă pentru LG G Watch şi prima generaţie Moto 360.

  „Am un TAG Heuer Connected care funcţiona bine cu iPhone 6, chiar şi după upgrade-ul iOS 10, dar de când l-am conectat la iPhone 7 nu am putu să trec de ecranul de împerechere. Am încercat cu ambele telefoane, chiar am încercat un downgread la iPhone 6 la 9.3. Am încecat, de asemenea, revenirea la setările din fabrică prin „Android dead robot” la recomandarea TAG, dar nu a ajutat, niciun telefon nu primeşte codul de la ceas. Mulţumesc”, este unul dintre mesajele utilizatorilor.

  „Am vrut doar să vă anunţ că întâmpin aceeaşi problemă. Nu pot să împerechezi Moto 360 2nd gen cu iPhone 7 (cu iPhone 6 şi 6s cu iOS 10 nu au fost probleme). iPhone 7 vede Moto 360 2nd în aplicaţia Android Wear şi în lista Bluetooth când încearcă conectarea, dar nu primeşte niciodată „mesajul de acceptare” de pe aplicaţia Wear când încerc împerecherea, deci conectarea eşuează”, se arată într-un alt mesaj.

  Nu a fost stabilită cu exactitate cauza problemei, dar pare să fie legată de hardware. Utilizatorii precizează că problema este prezentă în cazul telefoanelor din seria iPhone 7, nu şi la iPhone 6 sau 6s.

  Google a confirmat că verifică această problemă şi plănuieşte să o rezolve cât de repede posibil, dar şi că a raportat situaţia la Apple. Apple nu a comentat încă cu privire la cele aduse în discuţie de utilizatori.

  *Smartwatch-urile Luna şi Meridian de la Vector Watch, produse de start-up-ul românesc Vector Watch, nu prezintă niciun fel de eroare la conectarea cu iPhone 7 sau iPhone 7 Plus. Desigur, Vector Watch nu utilizează platforma Android Wear, dar am ţinut să facem această precizare de vreme ce testăm în ceastă perioadă, pentru a 2-a oară, produsele producătorului. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.