More

  Cătălin Scărlătescu, jurat Chefi la cuţite, colaborează cu CRIS-TIM pentru o nouă linie de produse

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Burgeri din carne de vită Black Angus 100%, cârnați picanți și cârnați cu brânză Cheddar. Acestea sunt trei rețete concepute exclusiv de Chef Cătălin Scărlătescu pentru Cris-Tim și care se vor lansa în curând pe piața din România.

  Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai în vogă și mai apreciați chefi din România, cu o experiență profesională de invidiat atât în domeniul gastronomic, cât și în televiziune-ca jurat în cele mai cunoscute show-uri culinare de televiziune: „Chefi la cutite”, „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” și „MasterChef”.
  Noua linie de produse a fost dezvoltată de Chef Cătălin Scărlătescu împreună cu fabrica CRIS-TIM la cele mai înalte standarde din România și are la bază un mix unic de condimente pentru fiecare rețetă în parte, ceea ce oferă produselor un gust desăvârșit, de o calitate extraordinară.

  Super Burger este realizat din 100% carne de vită de calitate premium, Black Angus. Pentru că obiectivul a fost acela al obținerii unui produs 100% românesc, carnea de vită folosită provine de la vaci din rasă Black Angus crescute în România. În plus, acesta este singurul burger din vită Black Angus de pe piață care va putea fi achiziționat și în variantă refrigerată (fresh). Carnea de vită Black Angus este recunoscută datorită aspectului său marmorat, dat de grăsimile dispuse în mod egal pe toată suprafața cărnii, care o fac să devină deosebit de fragedă, suculentă și plină de savoare, chiar dacă este gătită la temperaturi ridicate. Prin crearea acestei rețete CRIS-TIM le oferă clienților săi posibilitatea de a găti acasă, în propria bucătărie, un preparat care poate fi degustat de obicei doar în restaurante.

  Chef Cătălin Scărlătescu a creat și o rețetă de cârnați din carne de porc cu brânză Cheddar, unică pe piața din România. Cârnații cu brânză Cheddar sunt o combinație savuroasă între carnea de porc și textura deosebit de cremoasă a celebrei branze Cheddar.

  Iar pentru cei care iubesc gustul picant, chef Scarlatescu a creat o rețetă specială de cârnați picanți din carne de porc. CRIS-TIM va comunică în curând și rețelele de magazine unde vor putea fi găsite toate produsele. Acestea vor fi prezente în următoarele gramaje și tipuri de ambalaje:

  »  Burger din carne de vită Black Angus 100%, 150g:
  – caserole de doi burgeri 2x150g fresh
  – cutii de doi burgeri 2x150g congelat
  – cutii de patru burgeri 4x150g congelat
  – pungi de 10x150g congelat

  » Cârnați picanți din carne de porc:
  – caserolă de 500g fresh
  – pungă vidată de 500g congelat
  – pungă vidată de 1kg congelat

  » Cârnați din carne de porc cu brânză Cheddar:
  – caserolă de 500g fresh
  – pungă vidată de 500g congelat
  – pungă vidată de 1kg congelat

  Colaborarea dintre CRIS-TIM și Chef Cătălin Scărlătescu nu se oprește aici. În perioada următoare vor fi lansate încă două produse realizate după rețete concepute special de celebrul chef: mici din carne de porc, vită Black Angus și oaie, și kebab din carne de vită Black Angus și oaie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.