More

  Panasonic anunţă bateriile flexibile, care se şi răsucesc, pentru produsele smart

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Panasonic a anunţat cele mai noi inovaţii în materie de baterii: bateriile flexibile, care vor fi prezentate la CEATEC în Japonia în decursul săptămânii viitoare.

  Potrivit Panasonic, bateria poate fi îndoaită şi răsucită la o rază de 25 mm, cu un unghi de maximum 25 de grade, de peste 1000 de ori, reţinând în continuare 99% din încărcare. De asemenea, producătorul susţine că îndoirea bateriei este complet sigură. Pentru a obţine aceste proprietăţi, Panasonic a laminat stratul exterior pentru a preveni scurgerea şi supraîncălzirea şi a dezvoltat o nouă structură internă, dar secretele sunt ascunse în brevetele companiei.

  Desigur, de la anunţarea unei baterii flexibile până la producerea unui dispozitiv mobil flexibil sau a unui dispozitiv smart este cale lungă, dar primii paşi putem spune că au fost făcuţi.

  În prezent, bateriile flaxibile de la Panasonic sunt conecepute să susţină încărcări între 17.5 mAh şi 60 mAh fiecare. Acest lucru înseamnă că mai este cale lungă până când vor ajunge la capacitatea de minimum 3000 mAh pe care oferă dispozitivele mobile existente la această oră pe piaţă.

  Totuşi, zeci de miliamperi oră sunt suficienţi pentru a fi utilizaţi pe dispozitive wearable, iar aceste baterii flexibile ar putea fi conectate între ele într-p brăţară de smartwatch, pentru a existinde durata de viaţă a unei baterii.

  Panasonic vrea ca aceste baterii să ajungă să fie utilizate pe obiecte vestimentare inteligente, carduri smart şi carduri de acces. După prezentarea bateriilor flexibile la CEATEC Japan 2016 în intervalul 2 – 7 octombrie, Panasonic plănuieşte să înceapă să livreze mostre până la finalul lunii octombrie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.