More

  Facebook lansează Messenger Day, pentru moment doar în Polonia

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook s-a folosit de o serie de elemente inspirate, ca să nu spunem furate, de la Snapchat pentru a crea Instagram Stories, de altfel o caracteristică extrem de apreciată de utilizatorii cărora nu le surâde ideea de a descărca în telefon „o altă aplicaţie” (Snapchat).

  După asta, Facebook a lansat Lifestage, o versiune ceva mai ciudată a Snapchat la care nu oricine are acces, pentru că există restricţie de vârstă. Ultimele rapoarte arată că Facebook testează „Messenger Day” în interiorul aplicaţiei de mesagerie, care funcţionează aproape la fel ca Snapchat Story.

  Pentru moment, Messenger Day este disponbilă doar în Polonia, îndeosebi pentru că Snapchat nu a reuşit să prindă prea mult la public acolo. Potrivit Facebook, acesta este un test mic şi ar putea sau ar putea să nu fie implementat şi în alte regiuni: „Ştim că oamenii vin pe Messenger pentru a împărtăşi momente din viaţa de zi cu zi cu prietenii şi familia. În Polonia, rulăm un mic teste cu noi moduri prin care oameni pot împărtăşi acele update-uri vizual. Nu mai avem nimic de anunţat la acest moment.”

  facebook-messenger

  La fel ca în Snapchat Story, poţi publica o fotografie sau un video cu un moment, care va dispărea după 24 de ore. Poţi, de asemenea, să trimiţi conţinutul unui anumit destinatar. Un lucru interesant legat de Messenger Day este că a împrumutat o serie de elemente din aplicaţia Lifestage pe care Facebook a lansat-o la începutul acestui an.

  Ce părere ai despre Messenger Day? Crezi că ar trebui implementată peste tot în lume sau aplicaţia Facebook Messenger este deja mult prea încărcată? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.