More

  A distrus iPhone-uri de mii de euro într-un Apple Store din Franţa

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Un francez a fost enervat de refuzul Apple de a onora cerinţele Uniunii Europene pentru garanţia de 2 ani de zile şi a decis să distrugă dispozitive iPhone şi MacBook în valoare de mii de euro.

  Un utilizator Apple din Franţa a vizitat un Apple Store din Dijon şi, deplasându-se liniştit printre standuri, a început să spargă iPhone-uri şi MacBook-uri cu o bilă de oţel.

  Video-ul de mai jos este publicat de utilizatorul @quentin_IOS pe contul său de Twitter. Clientul strigă în franceză că este nemulţumit de faptul că gigantul din Cupertino refuză să îi onoreze cerinţa Uniunii Europene pentru acoperirea garanţiei de 2 ani de zile după achiziţionare.

  În încercarea de a evacua clienţii din Apple Store, angajaţii Apple au pornit alarma de incendiu, dar acest lucru nu a fost suficient ca să determine utilizatorii să plece.

  Nu au fost raportaţi răniţi, ci doar mii de dolari pierderi în urma dispozitivelor distruse. În timp ce angajaţii Apple şi clienţii se uită cu stupoare la ce se întâmplă, un paznic intră în magazin să îl escorteze pe clientul nervos afară. În alte două video-uri de mai jos, se vede clar cum clientul se enervează şi mai tare pentru că este lăsat în pace, ba chiar strânge de gât unul dintre paznici.

  Clientul Apple care a distrus dispozitive iPhone şi MacBook în valoare de peste 10.000 de euro într-un Apple Store din Franţa a fost arestat şi o investigaţie a fost pornită, potrivit rapoartelor transmise de media franceză.

  În 2013, o femeie a avut o reacţie asemănătoare într-un Apple Store din Los Angeles, dar nu a făcut decât să ţipe la un angajat Apple, fără să distrugă vreoun produs al gigantului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.