More

  Twitch a adăugat opţiunea de a încărca fişiere video

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Twitch, platforma favorită a gamerilor pentru streaming LIVE, a anunţat o modificare importantă a modului de operare prin permiterea încărcării fişierelor video.

  De când a fost lansată, platforma Twitch a oferit utilizatorilor numai opţiunea de a transmite video-uri LIVE. Acum, platforma doreşte diversificarea serviciilor şi doreşte să ofere un cadru şi celor care preferă o abordare diferită prin video-uri editate.

  Anunţul a fost făcut în cadrul unui eveniment TwitchCon. Noua opţiune oferă posibilitatea oricui are un cont Twitch să încarce un video existent, prin intermediul panoului administrare.

  Transmisiunile video erau înregistrate şi arhivate pe platformă, dar acestea expirau după o anumită perioadă de timp. Pentru partenerii şi abonaţii serviciului Turbo, perioada este de 60 de zile, în vreme ce abonaţii normali au o perioadă de 14 zile de păstrare a arhivei.

  Video-urile încărcate nu vor expira. Cu noua opţiune de încărcare şi video-uri care nu vor fi şterse, creatorii de conţinut de pe Twitch vor putea să finiseze video-urile şi să le facă mai atrăgătoare.

  Această soluţie vine în sprijinul comunităţii de creatori, care nu aveau un stimulent în a crea un video foarte bine pus la punct, mai ales în ideea în care acesta va dispărea după o perioadă de timp.

  Mai mult, majoritatea abonaţilor Twitch obişnuiesc să încarce streaming-urile LIVE pe platforma YouTube, tocmai în ideea în care aceste video-uri nu vor dispărea după perioada de graţie.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.