More

  Google a lansat Keyword, noul blog al companiei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google a lansat Keyword, noul blog al companiei, care va fi un agregator al tuturor anunţurilor şi actualizărilor Google.

  Blogging-ul s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă, chiar Google folosind postările de pe blog pentru a anunţa diferite modificări ale motorului de căutare, dar şi pentru a comunica cu utilizatorii săi.

  Mai mult, în anul 2003, compania a achiziţionat Blogger, platforma gratuită de blogging, care a strâns foarte mulţi utilizatori şi care formează o comunitate activă şi foarte închegată.

  Este evidentă importanţa cu care Google tratează blogurile, iar dacă stăm să le gândim la obiectul principal de activitate al companiei, de a indexa conţinutul şi de a-l livra cititorilor, s-a simţit o nevoie de centralizare a tuturor informaţiilor care privesc produsele sale.

  Vorbim aici despre diferitele servicii care s-au strâns sub umbrela Google. Fiecare serviciu are un blog al său, iar utilizatorul care foloseşte mai multe astfel de servicii are nevoie de un mod mai simplu de a urmări evoluţia produsului respectiv. Aici intervine Keyword, acest Google al produselor Google (dacă îl putem numi aşa).

  Utilizatorii vor găsi noua platformă Keyword găzduită pe domeniul „blog.google”, aceasta având rolul de a strânge toate actualizările Google într-un singur loc, de la ştiri despre Drive, Street View şi Calendar, până la ştiri despre noile emoji.

  Keyword va înlocui Blogul Official Google, găzduit la adresa googleblog.blogspot.com, care acum este redirecţionat automat catre blog.google.

  Google spune despre Keyword că „oferă o sursă de ştiri centrală, oficială, depsre cine suntem, ce facem şi ce preţuim„.

  Nu ştim exact actualizările căror produse le va afişa Keyword, dar Google spune că sunt incluse 19 bloguri, dar că lista blogurilor deţinute de companie este mult mai mare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.