Facebook a lansat Messenger Lite, versiunea simplificată a Messenger

Mădălina Gănescu
- 3.10.2016, 12:13 în Aplicaţii
1

SHARES

Facebook a lansat Messenger Lite, versiunea simplificată a aplicaţiei de mesagerie Facebook Messenger. Până acum, Facebook oferea doar Facebook Lite, versiunea simplificată a reţelei sociale Facebook, care s-a lansat în 2015 şi care a depăşit 100 de milioane de utilizatori activi lunar.

„Ne dorim să scoatem din Messenger tot ce este mai bun şi să transformăm aplicaţia în cel mai de încredere mijloc de comunicare din lume pentru toată lumea. De aceea, sunt nerăbdător să anunţ lansarea Messenger Lite. O versiune mai simplă şi de bază a Messenger pentru oameni, care încă deţin dispozitive Android vechi (gândiţi-vă la 2009 – 2011) care au mai puţin spaţiu de memorie disponibil şi o performanţă a procesorului mai slabă şi care de regulă funcţionează pe conexiuni de lățime de bandă mai mici.

Messenger Lite este lansat iniţial în cinci ţări: Kenya, Malaysia, Sri Lanka, Tunisia şi Venezuela, şi se va extinde pe mai multe ţări după prima fază de lansare.

Suntem încântaţă să aducem reţeaua de peste un miliard de utilizatori Messenger activi la întreaga lume începând de astăzi!”, este mesajul transmis de David Marcus, director Facebook Messenger.

DESCARCĂ APLICAŢIA LITE MESSENGER for FACEBOOK DIN GOOGLE PLAY STORE

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!