More

  Samsung confirmă oficial Note 8 şi anunţă programul de upgrade la Galaxy S8 şi Note 8

  Consumatorii nu au fost în mod special încântaţi de modalitatea prin care Samsung a tratat retragerea Galaxy Note 7 de pe piaţă, dar producătorul speră să răsplătească înţelegerea clienţilor cu un nou program de upgrade pentru cei care au fost nevoiţi să returneze dispozitivele.

  Într-un comunicat emis luni, Samsung le-a transmis clienţilor care au schimbat Note 7 cu o versiune Galaxy S7 flat sau edge că pot schimba dispozitivele cu un Galaxy S8 sau un Note 7, flagship-uri pe care gigantul le va lansa anul viitor. Pentru moment, programul va fi disponibil doar în Coreea de Sud, dar nu este exclus să fie pus şi la dispoziţia clienţilor de pe celelalte pieţe.

  Actualul program de schimb Galaxy Note 7 de la Samsung le oferă clienţilor posibilitatea să schimbe Note 7 cu un Galaxy S7 sau un S7 edge la un preţ semnificativ redus, cu 100 euro mai puţin decât preţul său de lansare.

  Dacă clienţii care au optat pentru un S7 Edge în locul Galaxy Note 7 doresc un upgrade la Galaxy S8 în primăvara anul viitor, Samung le pune la dispoziţie posibilitatea de a se înscrie retroactiv în programul de schimb, fără costuri suplimentare. Utilizatorii din programul de update vor fi nevoiţi să plătească doar jumătate din preţul dispozitivului Galaxy S7, nu suma întreagă, înainte de schimbul cu S8 sau Note 8, spune Samsung.

  Samsung spune că, opţiunea de upgrade va fi disponibilă şi pentru seria Note 8, nu doar pentru Galaxy S8, ceea ce indică faptul că nu vom asista la o sistare a producţiei în cazul smartphone-urilor din seria Note.

  Pentru moment, nu avem prea multe detalii despre Galaxy S8, aşadar nu este o decizie prea uşoară să alegi să precomanzi şi să începi să plăteşti pentru un telefon cu luni de zile înainte ca acesta să fie lansat. Samsung încearcă să găsească o modalitate prin care să se asigure că S8 Edge va avea succes în februarie – martie, când va fi prezentat, respectiv lansat.

  Samsung mai spune că, acest program este conceput să facă mai uşoară achiziţionarea Galaxy S8 sau Note 8 anul viitor, dar compania nu speră să oprească clienţii să plece la competitori. Samsung se aşteaptă ca anunţul acestui program să ajute la finalizarea retragerii Note 7 în totalitate în Coreea de Sud până la finalul lunii noiembrie, iar oferta se va încheia în data de 30 noiembrie.

  Din păcate, nu avem o dată pentru când Samsung va oferi această opţiune de achiziţionare Galaxy S8 şi pe celelalte pieţe din lume, dar gigantul este aşteptată să facă un anunţ asemănător şi în alte ţări. Compania mai spune că, disponibilitatea unui astfel de program în alte pieţe va depinde de situaţia din fiecare ţară în parte, dar nu a dezvoltat subiectul. Vă ţinem la curent pe măsură ce vom afla care sunt planurile anunţate de divizia mobile a Samsung România. Sursa

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here