More

  Viitorul iPhone 8 ar putea avea spate de sticlă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Informațiile despre viitorul dispozitiv iPhone 8 indică pe lângă disponibilitatea spatelui din sticlă, și o nouă dimensiune a display-ului.

  Compania Apple ar fi destul de hotărâtă să reintroducă elementul de design cu spate de sticlă, element care ar putea fi disponibil chiar pe iPhone 8. Acest element a apărut ultima dată pe iPhone 4S.

  Informația vine de la o sursă care a mai furnizat informații care s-au dovedit a fi corecte. Sursa a precizat că Apple experimentează „glass sandwich design”, care va înlocui elementul de aluminiu, folosit la modelele anterioare.

  iPhone 8 va avea și un display AMOLED, care ar fi primul ecran de acest fel, folosit de Apple, până acum fiind folosit ecranul de tip LCD. Tehnologia AMOLED este folosită de către competitorii Android, pe toate dispozitivele de tip flagship, inclusiv de către compania Samsung.

  Sursa spune că, există și posibilitatea ca mai multe modele iPhone 8 să fie lansate, în prezent neexistând o certitudine asupra unui număr sau alte detalii despre modelele respective.

  Voi ce așteptări aveți de la viitorul model iPhone 8?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here