More

  Preţuri Samsung Galaxy S7 Edge la retailerii online şi operatorii din România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Galaxy S7 Edge este unul dintre flagship-urile lansate de gigantul sud-coreean în cadrul Mobile World Congress 2016, în Barcelona, Spania. La momentul prezentării produsului, utilizatorii au fost fascinaţi de introducerea în scenă a lui Mark Zuckerberg, iar precomenzile au depăşit aşteptările atât a producătorului, cât şi a specialiştilor.

  Pentru că ne apropiem cu paşi repezi de Black Friday, iar mai apoi de sărbătorile de iarnă, cu siguranţă Galaxy S7 Edge se află pe lista cu dorinţe a multora dintre voi, aşa că m-am gândit să trec în revistă preţurile Samsung Galaxy S7 Edge la cei mai cunoscuţi retaileri din România, dar şi la operatorii de telefonie mobilă parteneri Samsung România.

  Voi lăsa mai jos şi link-uri către toate magazinele online, pentru cei care doresc să urmărească ofertele şi reducerile de preţ în perioada următoare.

  Preţ Samsung Galaxy S7 Edge la Media Galaxy

  Preţul iniţial al S7 Edge la Media Galaxy a fost de 3.699,90 lei, iar acum produsul se bucură de o reducere de 800 lei şi poate fi achiziţionat la preţul de 2.899,90 lei.

  Preţ Samsung Galaxy S7 Edge la eMAG

  Nu există nicio diferenţă de ofertă între preţul Galaxy S7 Edge listat pe eMAG.ro şi cel listat pe Media Galaxy, produsul fiind disponibil tot la preţul de 2.899,90 lei.

  Preţ Samsung Galaxy S7 Edge la evoMAG

  Dacă în urmă cu mai bine de jumătate de an, preţul Galaxy S7 Edge era de 3.599,00 lei la evoMAG, acum telefonul poate fi achiziţionat cu o reducere de 19%, adică la 2.899,00 lei.

  Preţ Samsung Galaxy S7 Edge la QuickMobile

  QuickMobile pare să vină cu cea mai bună ofertă la S7 Edge la liber, listând produsul la doar 2.789,90 lei, la o diferenţă considerabilă de preţ comparativ cu concurenţa.

  Preţ Samsung Galaxy S7 Edge la Rombiz

  Rombiz are şi el o ofertă ceva mai bună la telefonul S7 Edge, 2.864,99 lei mai exact.

  Preţ Samsung Galaxy S7 Edge la Flanco

  Flanco vine cu un preţ ceva mai mare la S7 Edge, comparativ cu restul retailerilor. Telefonul poate fi achiziţionat la preţul de 3.099,99 lei. Totuşi, este posibil ca în perioada Black Friday retailerul să îi mai scadă tariful şi să prindeţi o ofertă bună.

  Preţ Samsung Galaxy S7 Edge la Telekom

  Telekom pare să ţină tare de preţul întreg al telefonului, pentru a determina doritorii să opteze pentru un abonament Complet XXL (49,95 euro) pe 24 de luni ca să scoată produsul la un preţ de numai 1499,00 lei. Preţul standard al S7 Edge la Telekom este de 3.499,00 lei, iar operatorul oferă şi un voucher cadou de 100 lei la achiziţionarea telefonului, pe care îl poţi folosi în magazinele Telekom din România.

  Preţ Samsung Galaxy S7 Edge la Orange

  Galaxy S7 Edge la Orange costă tot 3.500 lei, iar la cu abonament Orange Me 42 (42 euro) ajunge la 1.700 lei.

  Preţ Samsung Galaxy S7 Edge la Vodafone

  Vodafone vinde la preţ standard S7 Edge pentru suma de 3600 lei, dar recomandă achiziţionarea produsului la abonament Super Red 69 (69 euro) pentru doi ani de zile, susţinând că economiseşti astfel 600 euro. De fapt, nu îi economiseşti, ci îi dai în rate lunare destul de costisitoare pentru o perioadă de 2 ani de zile.

  Aşadar, QuickMobile este retailerul cu cel mai bun preţ la Galaxy S7 Edge în prezent, iar Telekom oferă cel mai bun preţ pentru S7 Edge dintre cei trei operatori parteneri Samsung România. Categoric, dacă eşti abonat al unuia dintre cei trei operatori, Telekom, Vodafone sau Orange,  poţi obţine telefonul printr-o ofertă personalizată, dacă ai timp să mergi într-unul dintre magazinele acestora. În acelaşi timp, cei care se portează de la un operator la altul au şansa să prindă oferte bune la S7 Edge în această perioadă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.