More

  Samsung Galaxy S8 va include un asistent virtual

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung nu bate pasul pe loc când vine vorba de producţia smartphone-ului Galaxy S8. Chiar dacă retragerea de pe piaţă a Note 7 a avut un puternic impact asupra imaginii companiei sud-coreene, flagship-ul S8, care va fi lansat în februarie 2017, îşi propune „să spele toate păcatele” phabletului Note 7.

  Indirect, gigantul de tehnologie confirmă un set de zvonuri, printre care acela că Galaxy S8 va include un asistent de inteligenţă artificială, iar acesta ar fi doar una dintre atracţiile smartphone-ului.

  Nu sunt oferite indicii despre cum va ajuta utilizatorul acest asistent virtual, dar va permite dezvoltatorilor să „ataşeze şi să încarce servicii” pentru a extinde funcţionalitatea inteligenţei artificiale dincolo de ceea ce primeşti la livrare.

  Nu e mare diferenţă între ceea ce au de oferit Apple şi Google prin proprii lor asistenţi virtuali, Siri, respectiv Cortana, dar ar putea fi ceva cu totul şi cu totul diferit. Viv poate crea propriile programe şi poate înţelege conţinutul complex într-o manieră în care asistenţii virtuali existenţi deja pe piaţă nu reuşesc.

  În ceea ce priveşte funcţiile sau data de lansare, nici de data aceasta Samsung nu ne spune nimic. Totuşi, un raport recent al Wall Street Journal pretinde că Samsung a întârziat în dezvoltarea Galaxy S8 cu câteva săptămâni pentru a ajuta la identificarea probelemelor bateriilor Galaxy Note 7. În plus, publicaţia susţine că ar putea exista probleme în ceea ce priveşte data de lansare a telefonului, aceasta putând fi mutată din februarie în martie 2017.

  O lansare puternică a Galaxy S8 ar putea repara din greşelile Note 7 şi ar putea şterge această imagine neplăcută a bateriilor care explodează în minţile utilizatorilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.