More

  Samsung intenţionează să vândă Galaxy Note 7 recondiţionate anul viitor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung se pare că nu a învăţat nimic din scandalul bateriilor Galaxy Note 7 care explodează şi, potrivit unui nou zvon, gigantul plănuieşte să vândă anul viitor dispozitive Galaxy Note 7 recondiţionate pe pieţe precum Vietnam sau India.

  Cele două retrageri de pe piaţă ale Galaxy Note 7 şi toate procesele intentate împotriva Samsung par să nu sperie gigantul sud-coreean şi să îl determine să distrugă definitiv smartphone-urile Galaxy Note 7.

  Potrivit celor sugerate de publicaţia The Investor, Samsung nu a luat încă o decizie finală cu privire la Galaxy Note 7, dar ia în considerare posibilitatea de a vinde dispozitive Note 7 recondiţionate în India şi Vietnam.

  Chiar dacă Samsung nu a anunţat încă oficial cauza exploziilor bateriilor Galaxy Note 7, nu ar fi exclus să fi aflat deja ce a produs supraîncălzirea şi exploziile dispozitivelor într-un număr atât de mare. Dacă Samsung nu are pus la care un plan să repare definitiv telefoanele Note 7, relansarea lor pe piaţă sub forma produselor recondiţionate nu ar însemna nimic altceva decât un alt mare dezastru care ar putea chiar să distrugă divizia de mobile Samsung definitiv.

  Dacă Samsung ar vinde într-adevăr Galaxy Note 7 recondiţionat, ai îndrăzni să îţi mai achiziţionezi unul, cu riscul de aţi exploda în mână? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.