More

  Lenovo K6 este un telefon de firmă accesibil şi foarte practic

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo K6 este un smartphone lansat de Lenovo în urmă cu puţin timp, care se pretează excelent în mediul de business. Este un dispozitiv mobil de dimensiuni ideale pentru un angajat al unei corporaţii, ca de altfel şi al unei firme mici.

  Display-ul IPS de 5 inch, cu rezoluţie 1920×1080 pixeli este destul de luminos şi redă culorile întocmai cum sunt ele. Desigur, nu vorbim despre un dispozitiv smartphone flagship, ci de un telefon care nu costă mai mult de 1000 lei, dar care face toţi banii.

  Lenovo nu a lansat niciodată telefoane cu surle şi trâmbiţe, dar cam tot ce a adus pe piaţă a meritat atenţia şi investiţia financiară a clienţilor. Orice firmă care se respectă, fie ea mai mică sau mai mare, procură angajaţilor telefoane de serviciu. Dacă până acum câţiva ani erau acceptate dispozitivele mobile cu taste fizice, care să ofere o autonomie a bateriei cât mai mare, acum sunt la mare căutare smartphone-urile.

  Ce caută un angajator la un smartphone pentru angajatul său? Ei bine, un display generos, o baterie care să asigure cel puţin o autonomie de 24 de ore, dacă nu chiar şi de 48 de ore, rezistenţă, un spaţiu de stocare bun, expansiune microSD, suport pentru mai multe reţele mobile, chiar şi 4G şi o experienţă de utilizare bună.

  Lenovo K6 este un smartphone cu design metalic, rezistent, ca mai toate telefoanele Lenovo, dar asta nu înseamnă că ar strica şi o investiţie într-o husă Lenovo K6, mai ales pentru că, ştim bine că există angajatori care opresc din salariu contravaloarea produsului atunci când acesta este deteriorat şi nu poate fi reparat în garanţie.

  Sistemul de operare care rulează pe Lenovo K6 este Android 6.0 Marshmallow, utilizatorii au suport Bluetooth 4.1, Wi-Fi b/g/n, cititor de amprentă pentru securitate, baterie de 3000 mAh, o cameră de 13 MP cu autofocus pe spate şi una de 8 MP frontală. De precizat ar mai fi că difuzoarele Lenovo K6 sunt Dolby Almos, adică sunetul redat este ceva mai bun decât întâlnim pe alte smartphone-uri din aceeaşi categorie.

  Lenovo K6 poate fi achiziţionat la un preţ foarte bun la abonamente în reţeaua Digi Mobil sau de la retailerii din România contra unei sume de până în 1000 lei. O altă recomandare pe care vrem să o facem angajatorilor ar fi smartphone-urile Moto G4 şi Moto G4 Plus, lansate tot sub umbrela Lenovo. Review-urile acestora le puteţi consulta aici şi aici.

  Dacă deţii deja un Lenovo K6, împărtăşeşte din experienţa ta cu produsul în secţiunea de comentarii de mai jos. Până acum, feedback-ul cu privire la acest smartphone a fost unul destul de bun, chiar dacă am întâlnit şi situaţii în care au existat probleme de fabricaţie, lipsind anumite funcţionabilităţi.

  Atunci când achiziţionaţi un smartphone, indiferent de brand, solicitaţi deschiderea coletului şi verificarea produsului în faţa reprezentantului retailerului sau operatorului. Chiar dacă nu vă pricepeţi prea mult la dispozitivele mobile, cartea tehnică a produselor vă poate fi de real ajutor. Fiecare manual de utilizare vă prezintă elementele cheie pe care trebuie să le respecte un produs, iar dacă observaţi că unul dintre acestea lipsesc, chiar şi dacă este vorba despre o mică gaură în carcasă, solicitaţi un alt produs.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.