More

  Review Boxe Logitech Z533: Un sistem audio multimedia pentru familia ta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu este pentru prima dată când testăm sisteme audio multimedia, dar este pentru prima dată când primim unul de la Logitech. Dispozitivul despre care voi vorbi în rândurile ce urmează reuşeşte să combine grozav aspectul şi performanţa.

  Logitech Z533 este un speaker multimedia care îşi propune să vină în sprijinul iubitorilor de muzică, filme şi jocuri audio. Preţul de achiziţionare al produsului este de mai puţin de 400 lei, în funcţie de retailerul care îl comercializează, iar în urma unei testări de mai bine de 30 de zile am ajuns la concluzia că merită cu adevărat investiţia, dar doar în cazul în care întruneşti anumite cerinţe.

  Aşa cum aţi mai putut observa din review-urile de pe Noobz la anumite produse, Cristian este pasionat de gaming, iar eu de filme, acestea fiind unele dintre hobby-urile care ne ajută să ne relaxăm atunci când suntem tensionaţi. Astfel, am reuşit să testăm sistemul audio multimedia Logitech Z533 şi pentru vizionarea serialelor preferate şi pentru jocurile pe sistemul de gaming.

  De cele mai multe ori, Cristian preferă să se joace shootere folosind pentru componenta audio o pereche de căşti de gaming, dar în cazul MMORPG-urilor a folosit pentru o vreme boxele Logitech Z533 şi a fost destul de mulţumit.

  Camera în care este instalat sistemul de gaming are o suprafaţă destul de mică, de 8 metri pătraţi, dar izolaţia încăperii şi poziţionarea acesteia este ideală pentru a întreprinde astfel de activităţi. Boxele au fost aşezate pe durata testării de o parte şi de alta a monitorului, în vreme ce subwoofer-ul a fost aşezat sub birou.

  Conectarea sistemului se face simplu şi rapid, iar totul este controlat prin intermediul unui pod rotativ de pe care poate fi stabilit nu doar volumul, ci şi bass-ul, care este unul puternic şi dinamic cu ajutorul unui subwoofer front-facing. Z533 are multiple posibilităţi de conectivitate, lucru ce înseamnă că poate lucra cu aproape orice sursă audio, de la computer, la tabletă, smartphone, consolă de jocuri sau televizor.

  Dintre toate sursele audio menţionate mai sus, nu am apucat să conectăm sistem audio multimedia la o consolă de jocuri, în rest le-am încercat pe toate şi rezultatele au fost chiar foarte bune raportate la preţul sistemului audio.

  Am amplasat staţia de control în diferite locuri în casă, dar numai pe o distanţă permisă de lungimea cablului de conectare la subwoofer şi boxe. Singurul dezavantaj, dacă îl putem numi aşa, al unui sistem audio multimedia de acest tip este acela că, deşi poate fi mutat dintr-o parte în alta, portabilitatea nu este cea mai fericită, mai ales din cauza cablurilor pe care trebuie să le conectezi la fiecare componentă în parte, respectiv la o sursă de alimentare.

  Personal, chiar dacă experienţa cu Boxa Logitech Z533 a fost una destul de bună din punct de vedere audio, prefer să folosesc în continuare în cazul vizionării filmelor tot o boxă de la Logitech, dar una portabilă, despre care am mai vorbit pe Noobz şi de care sunt extrem de mulţumită, UE ROLL.

  Z533 ocupă destul de mult spaţiu, iar cum suprafaţa apartamentului în care locuiesc nu este foarte mare, trebuie să profit la maximum de fiecare parte din el. Aşa că, prefer o boxă portabilă care poate fi rapid depozitată într-un sertar după utilizare, decât un sistem audio care oferă aproximativ aceeaşi experienţă audio, dar care îţi dă ceva mai multe bătăi de cap la împachetare, despachetare şi depozitare.

  Desigur, asta nu înseamnă că nu ar fi o achiziţie foarte bună pentru o familie care locuieşte într-un apartament sau o casă cu o suprafaţă mai mare de 60 de metri pătraţi şi mai ales pentru cei care obişnuiesc să se joace pe console sau sisteme de gaming. În cazul acestor activităţi, oricum îţi instalezi o „staţie de control” la care nu trebuie să umble nimeni niciodată, dar când vorbim de vizionarea filmelor pe videoproiector sau pe smartTV-ul din leaving, lucrurile devin un pic mai complicate.

  Per total, în afară de portabilitatea sistemului audio Logitech Z533, nu am ce să comentez, pentru că am avut parte de o calitate foarte bună a sunetului, iar designul este unul care arată destul de bine. Desigur, sistemul s-ar putea să nu fie suficient de performant pentru audiofili sau gameri hardcore, dar pentru familiile cu 2 – 3 copii, care primesc în vizită prieteni destul de des, cred că ar fi o achiziţie inspirată.

  Nu trebuie să vă lăsaţi amăgiţi de faptul că boxele sunt mici şi s-ar putea să nu ofere o calitate audio suficient de bună, pentru că s-ar putea să vă înşelaţi. Cum aş nota Logitech Z533 de la 1 la 5? Punctajul maxim pentru design şi preţ, 3 pentru funcţii, 3 pentru performanţă şi 3 pentru gradul de utilizare.

  Dacă mai ai şi alte întrebări cu privire la sistemul audio Logitech Z533, nu ezita să ne scrii în secţiunea de comentarii de mai jos, pe Facebook Noobz sau pe e-mail la redactie@noobz.ro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.