More

  Problema boot loop afectează şi Nexus 6P

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ştim cu toţii de problema boot loop în cazul LG G4 şi Nexus 5X, dar astăzi aflăm că şi Nexus 6P se confruntă cu acest defect hardware. Câţiva utilizatori Reddit au raportat problema boot loop la dispozitivele Nexus 6P pe care le deţin, iar Google spune că este vorba despre o problemă hardware.

  Google a lansat anul acesta primele smartphone-uri sub brandul companiei, Pixel şi Pixel XL, ceea ce înseamnă că Nexus 6P ar putea fi ultimul dispozitiv Nexus pe care îl vom vedea pe piaţă vreodată. Totuşi, trebuie să recunoaştem că este vorba despre un telefon foarte bun de care foarte mulţi clienţi au fost mulţumiţi.

  Google a lansat în sfârşit un update Nougat pentru phablet şi se pare că unele unităţi Nexus 6P intră într-un boot loop fără ieşire după acest update. Aşa cum am mai vorbit pe Noobz în urmă cu o lună de zile, utilizatorii Nexus 5X au raportat o prblemă asemănătoare după update-ul Nougat.

  Totuşi, un reprezentant Google asigură utilizatorii Reddit că nu este vorba despre o problemă legată de update-ul software, ci strict una strict legată de hardware: „Înţelegem că un număr foarte mic de utilizatori au experimentat problema boot loop pe dispozitivele lor. Continuăm să investigăm situaţia, dar putem confirma că este vorba strict de o problemă legată de hardware. Pentru cei care în continuare experimentaţi asta, vă rugăm să contactaţi sursa de la care aţi achiziţionat produsul pentru garanţie şi opţiunile de reparaţie.”

  Deşi Google spune că problema boot loop este strict legată de hardware, este curios de aflat de ce atât în cazul Nexus 6P, cât şi Nexus 5X dispozitivele au fost afectate după ultimul update software.

  LG repară boot loop-ul de la G4 în anumite condiţii. Ce rişti dacă ai achiziţionat telefonul de la orice retailer online

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.