Smartphone-ul cu două baterii şi ecran curbat s-a lansat

Mădălina Gănescu
de - acum 10 luni în Homepage

Brandul chinez Gionee a anunţat smartphone-ul care încorporează două baterii de 3500 mAh, oferind o autonomie mult mai mare comparativ cu un smartphone normal, pentru că însumează capacitatea de 7000 mAh.

M2017 nu este un smartphone pentru orice utilizator, ci este gândit în mod special pentru cei care doresc un dispozitiv deosebit, care nu poate fi întâlnit la oricine. Telefonul mobil are un design din metal, display dual-edge de 5.7 inchi cu rezoluţie de 1440×2560.

Are un buton de home capacitiv asemeni celor pe care le întâlnim pe telefoanele Samsung, procesor Snapdragon 653 de la Qualcomm. În plus, Gionee M2017 oferă un modul de cameră duală cu o unitate de 12 MP şi alta de 13 MP pe spate, împreună cu o cameră frontală de 8 MP. Unii utilizatori ar putea fi dezamăgiţi totuşi de absenţa slotului de card microSD şi mufei jack de 3.5 mm.

Spre deosebire de celelalte dispozitive Gionee sau de smartphone-urile chinezeşti în general, M2017 are un preţ mult mai mare în sectorul de telefoane premium, începând de la 1007 dolari pentru modelul de bază de 128 GB.

Luând în considerare componentele hardware folosite de producător pe dispozitivul mobil M2017, am putea trege concluzia că investiţia acestuia nu a fost mai mare de 300 de dolari, iar publicul ţintă este format doar din chinezii înstăriţi, nu şi de alte popoare ale lumii.

Comentarii

comentarii

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ