Samsung Galaxy S8 ar putea avea un S Pen extern

Mădălina Gănescu
- 28.12.2016, 14:08 în Smart
0

SHARES

Dacă zvonurile care vin din China sunt reale, următorul Samsung Galaxy S8 ar putea avea şi un accesoriu S Pen extern. În plus, acesta ar putea fi primul smartphone flagship din seria Galaxy S care va avea un stylus.

Până acum, această funcţie a fost rezervată exclusiv pentru seriile Galaxy Note de la Samsung, dar cu retragerea definitivă de pe piaţă a Galaxy Note 7, compania sud-coreeană a dezamăgit fanii seriei Note şi lansarea Galaxy S 2017 ar putea să mai spele din păcate.

Adăugarea unui S Pen pe Galaxy S8 ar putea veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor Note. Faptul că Galaxy S8 ar putea avea o dimensiune de la 5.1 inchi la 6.2 inchi, ar putea sugera existenţa unui stylus pe noul flagship al gigantului de tehnologie.

Desigur, mai aflăm că Samsung testează mai multe prototipuri de Galaxy S8, ceea ce înseamnă că nu este exclus ca un stylus să nu fie lansat în cele din urmă pe piaţă. Pentru moment, nu ne rămâne decât să aşteptăm şi să fim cu ochii pe cel mai mare producător de smartphone-uri din lume.

Cele mai recente zvonuri despre Samsung Galaxy S8

Samsung ar putea lansa Galaxy S8 în aprilie la New York
Samsung Galaxy S8 ar putea să nu ofere un asistent digital AI în cele din urmă
Samsung Galaxy S8 ar putea costa cu 20% mai mult decât seriile S7

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!