More

  Cum blochez apelurile şi mesajele pe telefonul Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cum blochez apelurile şi mesajele pe telefonul Android? Ei bine, există trei metode prin care poți face asta. Ori de câte ori te-ai săturat de o anumită persoană şi nu mai doreşti să ai de-a face cu ea, soluția este simplă.

  Prima ar fi să blochezi numărul de telefon direct din setările smartphone-ului Android. A doua să foloseşti o aplicaţie de blocare a apelurilor şi a mesajelor text. Cea de-a treia este să blochezi numărul de telefon apelând la ajutorul operatorului de telefonie mobilă la care eşti abonat.

  Cum blochez apelurile şi mesajele pe telefonul Android

  » Samsung – intră în setările telefonului, selectează Mode, după care Settings » Call blocking. La final adaugă numărul în lista de persoane blocate pentru a crea un mesaj automat care să fie transmis apelurilor respinse.

  Mesajele pot fi blocate din fereastra de Log din setările telefonului Android. Selectează un număr din log, apoi alege More » Block settings şi optează pentru Call block sau Message block.

  » HTC – intră aplicaţiile telefonului şi mergi la Call history. Apasă lung pe numărul de telefon din agendă pe care doreşti să îl blochezi. La final, selectează Block contact sau Block caller.

  » LG – intră în setări. Apasă pe iconiţa de meniu cu cele trei puncte. Mergi la Settings » Call reject » Reject calls from şi apasă pe iconiţa (+) pentru a adăuga numerele.

  » Motorola – îţi permite să trimiţi apelurile în mesageria vocală, nu să le şi blochezi. Pentru a face asta, intră în aplicaţia Contacts. Selectează numărul pe care doreşti să îl blochezi. Creează un contact cu numărul respectiv, apasă pe iconiţa de meniu cu trei puncte, după care selectează All calls to voicemail.

  » Nexus – intră în alicaţiile telefonului. Mergi la Call log, selectează un număr pe care doreşti să îl blochezi. Apasă pe inconiţa de meniu cu trei puncte şi selectează Add to reject list. De asemenea, mai poţi să intri în lista de Contacte, să apeşi pe iconiţa cu stilou. Apoi pe iconiţa cu trei puncte şi să selectezi All calls to voicemail. Astfel apelurile de la numărul respectiv vor fi trimise direct în mesageria vocală.

  Aplicaţii care blochează apelurile vocale şi mesajele text pe Android

  Câteva dintre aplicaţiile gratuite prin care poţi bloca apelurile şi mesajele unui număr pe Android sunt:

  Blacklist, Call Blocker, Call Control, Mr. Number, Safest Call Blocker, Should I Answer, SMS Blocker sau Truecaller.

  Nu vrei să blochezi un număr de telefon direct din setările telefonului sau folosind o aplicaţie dedicată? Apelează cu încredere la operatorul de telefonie mobilă la care eşti abonat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.