More

  Microsoft ar putea lansa un smartphone pliabil care se transformă în tabletă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft pare să aibă în plan să producă un dispozitiv cu display flexibil care ar putea să se transforme într-o tabletă. Cererea pentru patent a fost descoperită de MSPoweruser şi arată că Microsoft cel puţin experiementează acest tip de concept pentru viitoarele dispozitive mobile.

  Cererea este însoţită de notiţe şi diagrame detaliate care prezintă un smartphone pliabil mai mare, care se poate transforma într-o tabletă sau chiar într-un dispozitiv care seamănă cu seria de tablete Yoga de la Lenovo. Patentul a fost pentru prima dată completat de Microsoft în octombrie 2014, potrivit surselor The Verge.

  Desigur, nu este pentru prima dată când Microsoft patentează o invenţie, ca în cele din urmă să nu fie lansat de fapt niciun produs final. Inventatorul se numeşte Kabir Siddiqui, care se pare că a patentat anterior atât Surface kickstand, cât şi Surface camera de la Microsoft.

  Au existat zvonuri care au sugerat că Microsoft are în plan să aducă pe piaţă Surface Phone chiar anul acesta, dar de vreme ce nu avem pentru moment nicio comunicare oficială, nu putem garanta nimic. Acest ultim patent de smartphone pliabil ar putea prezenta modul în care Microsoft are în plan să se întoarcă pe piaţa de smartphone-uri, permiţându-le deţinătorilor să transforme dispozitivul în ceva mai măreţ decât doar un smartphone.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.