More

  Waze oferă suport pentru căutare vocală şi căutare în funcţie de categorie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Anul 2017 aduce pentru aplicaţia de călătorie Waze o serie de îmbunătăţiri atât pentru versiunile Android, cât şi pentru iOS. Cei care folosesc Waze în loc de alte aplicaţii de navigare se vor bucura începând de astăzi de o serie de funcţionalităţii mult-aşteptate care vin o dată cu noul update.

  Dezvoltatorii tocmai au anunţat că au adăugat funcţia de căutare vocală, astfel încât să ai posibilitatea să cauţi de acum o stradă prin simpla pronunţare a numelui său în limba ţării în care te afli, chiar dacă Waze este în altă limbă.

  Aceasta nu este singura îmbunătăţire pe care o primeşte aplicaţia după ultimul update. Waze a confirmat că ultima versiune a aplicaţiei de navigare include capacitatea de a căuta în funcţie de categorie. Mai exact, de acum vei putea găsi locuri în funcţie de categorie, fie că este vorba despre hoteluri, magazine, parcări sau alte locaţii ale căror adresă exactă nu o cunoşti.

  Waze mai oferă începând de astăzi şi suport pentru distanţa completă, lucru care permite utilizatorilor să vadă distanţa până la orice locaţie pe măsură ce o introduc în bara de căutare. Aplicaţia de navigaţie a primit şi alte îmbunătăţiri, ca de altfel şi rezolvari ale unor bug-uri.

  Pentru fanii Waze, trebuie să mai precizez că update-ul este deja disponibil în App Store şi Play Store, aşa încât asiguraţi-vă că aveţi aplicaţi actualizată la zi.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.