More

  Samsung Galaxy S8 şi S8 Plus: Acestea ar putea fi panourile frontale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cele mai recente zvonuri cu privire la Samsung Galaxy S8 arată că dispozitivul va fi prezentat în cadrul unui eveniment cu uşile închise, doar pentru un număr restrâns de persoane care vor participa la Mobile World Congress 2017.

  Tocmai în data de 29 martie se pare că cele mai importante smartphone-uri de la Samsung vor fi prezentate publicului larg. Dat fiind că Galaxy S8 va fi primul model de smartphone de top pe care Samsung îl produce după retragerea de pe piaţă a phablet-ului Galaxy Note 7, aşteptările utilizatorilor sunt foarte mari.

  Se discută despre varianta ca Galaxy S8 să fie lansat în cea de-a 17-a săptămână din 2017, adică în intervalul 24 – 30 aprilie, la preţul de 849 dolari. Desigur, aceste informaţii nu au fost confirmate oficial, motiv pentru care ne putem aştepta în orice moment la schimbări.

  În imaginea pe care o primim astăzi de la utilizatorul @dfordesign, vedem panourile frontale atât pentru Galaxy S8 de 5,7 inchi, cât şi pentru 6,2 inchi. Acestea confirmă zvonurile legate de design pe care le-am tot auzit în ultima perioadă şi prezintă suport pentru display-uri curbate pe ambele margini şi faptul că nu există un model de Galaxy S8 flat. În plus, putem observa destul de clar că marginile sunt destul de subţiri.

  Imaginea cu cele două panouri frontale nu a fost confirmată de Samsung Electronics, aşa că rămâne de văzut dacă în cele din urmă aşa vor arăta de fapt smartphone-urile flagship Galaxy S8.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.