Sony Mobile anunţă data şi ora la care are loc conferinţa de presă la MWC 2017

Mădălina Gănescu
- 19.01.2017, 11:31 în Smart
0

SHARES

Ieri anunţam pe Noobz că Sony Mobile s-ar părea că pregăteşte lansarea noii serii Xperia XA, iar astăzi aflăm că producătorul a anunţat data şi ora la care va avea loc evenimentul de presă în cadrul Mobile World Congress 2017.

Conferinţa va fi susţinută în data de 27 februarie la orele 8:30 AM, în Barcelona. Pentru moment, informaţia ceva mai sigură este că Sony va anunţa noi lucruri pe parte de hardware.

În cadrul CES 2017, compania nu a făcut niciun anunţ cu privire la lansările de smartphone-uri noi, ceea ce ar putea însemna că păstrează ce este mai bun pentru Mobile World Congress. Cele mai noi imagini apărute pe internet arată că o serie de dispozitive smartphone sunt în lucru.

În primul rând, se vorbeşte despre două terminale mid-range cunoscute după numărul de model: G312 şi G3221, ambele echipate cu procesoare MediaTek. G3112 va fi mai ieftin şi va oferi display 720p, iar G3221 va avea versiunea de 1080p, împreună cu o cameră principală de 23 MP şi 4 GB de RAM.

Un nou posibil smartphone ar putea fi succesorul Xperia XA, pe care l-am văzut într-o serie de randări. Acesta prezintă margini destul de subţiri, un port USB Type-C şi mufă audio jack de 3,5 mm.

Noobz va participa la Mobile World Congress 2017 şi va transmite de acolo anunţurile pe care Sony Mobile le va face în ziua în care va avea loc conferinţa de presă şi nu numai.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!