Google Voice se schimbă și primește noi funcționalități îmbunătățite

Cristian Gănescu
- 24.01.2017, 14:39 în Aplicaţii
0

SHARES

Serviciul Voice de la Google a fost actualizat, iar acum vine cu o serie de funcționalități aliniate la cererile actuale ale utilizatorilor.

După cinci ani de la lansare, Google a decis actualizarea serviciului său Voice, care oferă o multitudine de funcționalități, precum transcript de mesagerie vocală cu un singur număr de telefon.

Poate cea mai mare modificare a fost realizată la nivel de design, pe toate platformele unde este serviciul disponibil, respectiv Web, Android și iOS.

Google Voice are acum un inbox revizuit, care se aliniază noii identități vizuale Google, pe o linie simplă și colorată.

Acum, mesajele text, apelurile și mesajele vocale sunt grupate pe taburi separate, alături de conversații pentru fiecare dintre ele.

Serviciul beneficiază acum și de suport pentru mesajele MMS pentru grupuri, cât și capacitatea de a răspunde la notificări. Cei care sunt obișnuiți să acceseze Voice din Google Hangouts, o pot face în continuare.

Google promite actualizarea serviciului Voice cât mai des de acum înainte. Modificările vor apărea treptat, pe măsură ce actualizarea este lansată pe zone, dar va fi disponibilă pentru toată lumea, în următoarele săptămâni.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!