Samsung a confirmat că Galaxy Note 8 va fi lansat anul acesta

Mădălina Gănescu
- 24.01.2017, 14:58 în Smart
0

SHARES

Samsung Galaxy S8 va fi lansat în primul trimestru financiar din 2017, dar nu în cadrul Mobile World Congress 2017, aşa cum bine ştim de la DJ Koh, Preşedinte Samsung Mobile, care a oferit această informaţie agenţiei de ştiri Reuters.

Reprezentantul Samsung a mai dezvăluit informaţii cu privire la principalele smartphone-uri pe care le va lansa în 2017 şi s-ar părea că Galaxy S8 nu va vedea lumina zilei la finalul lunii februarie, aşa cum se zvonea, în vreme ce Galaxy Note 8 va fi lansat spre finalul acestui an.

Deşi se discuta despre posibilitatea ca Samsung să nu mai lanseze niciun phablet din seria Note, povestea acestor dispozitive pare să nu se încheie o dată cu retragerea de pe piaţă a Galaxy Note 7.

Într-o declaraţie pentru CNET, Koh a vorbit atât despre investigaţia exploziilor Galaxy Note 7, cât şi despre soarta seriilor Note: „Voi aduce înapoi un Note 8 mai bun, mai sigur şi foarte inovativ. Am descoperit în procesul de investigaţie şi am ştiut că sunt mulţi şi foarte mulţi consumatori Note loiali.”

Afirmaţia lui DJ Koh arată că Samsung este de părere că seriile Note au în continuare un public care le aşteaptă, dar mai ales că brandul în sine încă are valoare, chiar şi după incendiile bateriilor şi a celor două retrageri de pe piaţă a Note 7.

Nu ştim cu exactitate când va lansa Samsung smartphone-urile Galaxy S8 sau Note 8, dar cu certitudine, în următoarele 3 luni de zile vom avea parte de mari surprize din partea Samsung Mobile, asta dacă este să luăm în considerare ce a declarat Paul Brannen, EVP al Mobile Solutions pentru Samsung Canada pentru publicaţia Android Central: „Dacă mă uit la cel de-a patrulea trimestru, am avut unul dintre cele mai bune al patrulea trimestre din ultimii ani. S7 şi S7 Edge sunt încă produse incredibil de populare pe piaţă şi pe măsură ce vom adăuga noi produse în portofoliu în următoarele 90 de zile, vom continua să construim succesul.”

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!