More

  Telekom anunţă oferte de până la 120 GB net mobil şi trafic gratuit în WhatsApp

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telekom Romania anunţă noile oferte de primăvară pentru segmentele postapid şi prepaid, care includ apeluri nelimitate, minute în roaming, telefoane inteligente la 1 leu echipate cu 120 GB de date mobile, precum şi acces gratuit în WhatsApp.

  În cadrul ofertei postpaid de primăvară, oricine se portează în reţeaua Telekom poate beneficia de un Samsung Galaxy J3 2016 la preţul de 1 leu cu abonamentul Surf M, care vine echipat cu 120 GB de net 4G.

  Totodată, clienţii care își portează numărul în rețeaua Telekom, în baza unui abonament, pot alege unul dintre planurile tarifare de voce, în primele şase luni beneficiind automat de avantajele garantate prin pachetul Complete XXL, care include 8 GB trafic de date național, voce și SMS naţional nelimitat, 1500 de minute internaționale fix și mobile, 1500 de minute roaming în Uniunea Europeană și 2 GB de date mobile în roaming, valabile în țările membre UE.

  Oferta este valabilă pentru contracte pe 24 de luni, cu sau fără telefon, pentru planurile tarifare de voce care se aplică începând cu abonamentul Talk S, pentru mobil, sau Talk S pentru clienţii MagentaONE, până la Complete XL.

  Tot în cadrul ofertei postpaid, Telekom le oferă clienţilor 36 GB bonus de date (1,5 GB pe lună pentru întreaga perioadă contractuală de 24 luni) pentru fiecare număr activat, începând cu planul tarifar Talk S.

  Pe segmentul cartelelor preplătite, Telekom anunță noua ofertă GigaLove, care constă în 8,5 GB de net şi trafic gratuit în WhatsApp, plus alte beneficii, la preţul de 4,95 euro credit pe luna. Totodată, în perioada GigaLove, utilizatorii cartelei Telekom vor beneficia în cadrul ofertei atât de 1000 de minute naționale sau internaţionale în reţelele fixe sau SMS-uri naţionale, cât şi de 100 de minute internaţionale către reţelele mobile, dar şi nelimitat minute şi SMS-uri în reţelele Telekom. Astfel, pe durata campaniei prepaid, dedicată lunii îndrăgostiţilor, clienții Telekom pot comunica fără limitări prin intermediul noii oferte.

  Cu GigaLove, Telekom continuă povestea seriilor de campanii Giga, concept de marketing şi comunicare lansat în 2015, prima ofertă a seriei fiind GigaWeekend, cu 1 GB de net bonus pe săptămână. Datorită ratei mari de reactivare a bonusului GigaWeekend, de 80%, Telekom Romania a decis să ofere în continuare această experiență clienților săi şi a lansat oferta de vară prepaid, GigaWeek. Seria a continuat cu oferta GigaWinter, de la finalul anului 2016, care aducea 8 GB de net bonus. În prezent, clienţii Telekom beneficiază de oferta GigaLove cu 8,5 GB de net şi trafic gratuit in WhatsApp.

  Campaniile prepaid şi postpaid se desfăşoară în perioada 10 februarie – 15 martie 2017.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.