More

  Tinder ar putea oferi suport pentru video

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Utilizatorii Tinder se împart în două tabere: cei care recunosc că utilizează aplicaţia de dating pentru a-şi găsi jumătatea şi cei care nu doresc nici în ruptul capului să recunoască faptul că sunt nevoiţi să apeleze la diferite „trucuri” pentru a pune mâna pe cineva de sex opus.

  Tinder a achiziţionat recent un start-up care a creat o reţea socială pentru distribuirea poveştilor video scurte, asemeni celor pe care le vedem pe Snapchat. Este vorba despre aplicaţia Wheel, care oferă posibilitatea prietenilor să distribuie între ei video-urile, invitându-i pe ceilalţi să contribuie la acest curent.

  Din păcate, aplicaţia Wheel nu a ajuns niciodată la publicul larg, în ciuda conceptului nou şi a interesului investitorilor. Prin urmare, aplicaţia a fost achiziţionată de Tinder, iar întreaga echipă Wheel se va alătura companiei pe poziţii senior şi de development.

  Aplicaţia de dating Tinder nu a anunţat niciun plan special pentru conţinut video, dar cel mai probabil în perioada următoare va fi lansat un astfel de serviciu video, dar vă vom ţine la curent în funcţie de anunţurile pe care le va face Tinder în perioada următoare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.