More

  Samsung Galaxy S8 va fi „foarte impresionant”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O serie de noi zvonuri lansate de publicaţia The Korea Herald arată că Samsung a susţinut înt-o încăpere din clădirea Hotel Porta Fira, foarte aproape de locaţia în care a avut loc Mobile World Congress 2017, o demonstraţie cu dispozitivele Galaxy S8 şi S8 Plus.

  La demonstraţie au luat parte câteva grupuri de companii partenere şi operatori de telefonie mobilă, iar un simplu „perete temporar” a ţinut la distanţă de S8 ochii curioşilor.

  Potrivit reprezentanţilor companiilor partenere care au avut posibilitatea să vadă şi să simtă Galaxy S8 şi S8 Plus, flagship-ul este „foarte impresionant”, dar din păcate nu au fost oferite publicităţii niciun fel de informaţii cu privire la specificaţii şi funcţii. Acestea vor fi, se pare, păstrate confidenţiale până în ziua în care terminalul mobil va fi dezvăluit oficial în cadrul unui eveniment unboxing, adică în data de 29 martie în New York şi Londra.

  De regulă, Samsung organizează astfel de evenimente în „spatele uşilor închise” pentru a păstra apropierea şi interesul clienţilor la nivele majore, iar dată fiind competiţia de anul acesta, gigantul sud-coreean s-a folosit de MWC pentru a prezenta public un teaser video pentru Galaxy S8 pentru prima dată.

  Dacă eşti interesat să afli care sunt zvonurile care circulă în mediul online cu privire la Samsung Galaxy S8, respectiv S8 Plus, dă click pe link-ul următor. Pentru discuţii şi păreri, apelează cu încredere la secţiunea de comentarii de mai jos.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.