More

  Mesaje de 8 martie 2017: Cuvinte profunde pentru mamă, soră şi iubită de ZIUA FEMEII

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Eşti la birou şi ţi-ai amintit că nu ai apucat să trimiţi un mesaj deosebit de 8 martie mamei, sorei sau iubitei tale? Nu intra în panică, am pregătit noi câteva recomandări de mesaje pe care le poţi utiliza cu încredere.

  10 mesaje de 8 martie pentru mama, sora sau iubita ta:

  » Mamă, ai fost cel mai bun profesor al meu, un profesor plin de dragoste, de compasiune şi lipsit de frică. Da, pot afirma cu tărie că eşti cea mai dulce floare din lume, o floare dulce a iubirii. Te iubesc până la stele şi dincolo de ele! La mulţi ani!”

  » Tot ce sunt sau ce o să devin îi datorez celei care şi-a sacrificat ani din viaţa ei pentru a mă educa şi pentru a mă proteja. Da, despre tine este vorba, mamă. Îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut şi faci pentru mine şi îmi doresc să pot să mă întorc la pieptul tău ori de câte ori viaţa îmi va mai da câte o palmă. Te iubesc!

  » Am învăţat ce este iubirea, bunătatea, recunoaşterea şi încrederea când am crescut de mână cu tine. Astăzi, eşti o femeie în toată firea, dar în mintea şi în inima mea rămâi mereu aceeaşi soră firavă şi plăpândă ca un ghiocel. Te iubesc, sora mea dragă!

  » Se spune că femeile sunt al doilea mister al omenirii. Eu aş completa că primul mister al omenirii sunt mamele, care reuşesc să facă din nimic un bulz de aur. Şi dacă m-aş naşte a doua oară, tot pe tine te-aş alege să-mi fii mamă. Te iubesc! La mulţi ani, mamă perfectă!

  » Iubirea este adevăratul fard al femeii. De aceea, vreau să te învălui cu tot ce am mai bun în mine atât timp cât ne-a fost dat să fim împreună. Nu mă interesează să ştiu cum ar fi viaţa fără tine, pentru că îmi place şi mă mulţumeşte tot ce simt atunci când te privesc şi nu mă satur. Te iubesc, jumătatea mea bună!

  » Nu puteam să fiu un om complet dacă nu te aveam pe tine. Probabil, dacă nu ajungeai să mă suporţi, în continuare umblam cu un gol care nu-mi permitea să evoluez. Mă bucură tot ce simt când sunt cu tine şi nu ţi-aş da drumul niciodată, pentru nimic în lume. Eşti femeia mea perfectă!

  » Găsesc fericirea oriunde te văd pe tine. Când nu suntem împreună, număr clipele până când voi putea să mă cuibăresc din nou la pieptul tău cald. Eşti definiţia bunătăţii şi a împlinirii şi nu pot decât să-ţi mulţumesc necontenit că m-ai ales să-ţi fiu partener în această viaţă. Te iubesc!

  » Mamă, mă înclin în faţa ta şi a tuturor sacrificiilor pe care le-ai făcut pentru mine de când mi-ai dat viaţă. Îţi datorez tot ce sunt şi cu siguranţă nu te voi face niciodată de râs pe unde voi ajunge. Îţi mulţumesc pentru calmul de care ai dat dovadă când am greşit, că mi-ai dat avânt ori de câte ori am spus că cedez şi că ai stat în faţa mea în faţa furtunilor vieţii. Astăzi, este ziua ta şi vreau să îţi amintesc că nu voi înceta niciodată să te iubesc!

  » Azi eşti femeie, iar mai ieri erai un mic ghiocel plăpând pe care îl vegheam nopţile cu ochii înlăcrimaţi de fericire şi iubire. Nu ţi-am spus niciodată, dar niciun dar pe care l-am primit de la viaţă nu a fost la fel de important cum ai fost tu. Te iubesc, surioara mea dragă!

  » Viaţa este o poveste, iar tu, mamă, ai reuşit să îi dai cea mai optimistă notă prin modul în care m-ai făcut om mare. Ştiu că nu îţi spun suficient cât de mult te iubesc şi că simţi nevoia să mă vezi mai des. Dar, fii sigură că în fiecare moment eşti în mintea şi în inima mea, iar asta mă ajută să iau mereu decizii luminate şi corecte. Mama mea perfectă, te iubesc!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here