More

  Când ajung Nokia 3310, Nokia 3, Nokia 5 şi Nokia 6 în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  HMD Global a prezentat smartphone-urile Nokia 3310, Nokia 3, Nokia 5 şi Nokia 6 ediţie specială în cadrul Mobile World Congress 2017, în Barcelona, Spania, dar la două săptămâni de atunci nu am mai auzit nimic cu privire la disponibilitatea produselor pe piaţă.

  Cel mai recent zvon arată că Nokia 3310, Nokia 3 şi Nokia 5 vor fi disponibile în Marea Britanie începând cu luna mai, iar Nokia 6 va putea fi achiziţionat din luna iunie.

  Am contactat reprezentanţii HMD Global România, iar singura informaţie pe care am reuşit să o obţinem este aceea că smartphone-urile vor fi disponibile începând cu al doilea trimestru al acestui an. Asta înseamnă că, dacă doriţi să achiziţionaţi unul dintre dispozitivele mobile enumerate mai sus, veţi fi nevoiţi să mai aşteptaţi cel puţin două luni de zile.

  Jocul Snake este disponibil de acum pe Facebook Messenger și Nokia 3310

  Nokia 3310, versiunea 2017, este disponibil pentru moment la precomandă doar la un retailer online din România. Totuşi, acesta nu oferă niciun detaliu cu privire la perioada în care telefonul va fi livrat. Tot ce ştim este că acesta va costa nici mai mult, nici mai puţin de 250 lei. În plus, atât timp cât produsul nu a fost lansat oficial în România, cu siguranţă este destinat altor pieţe decât Europa, aşa că recomandat ar fi să fiţi precauţi şi să vă asiguranţi întâi că veţi beneficia de garanţia producătorului şi că în coletul comandat veţi primi atât telefonul, cât şi accesoriile originale.

  HMD Global a obţinut se pare ce şi-a propus cu Nokia 3310, awereness, dar rămâne de văzut dacă noul telefon se va ridica într-adevăr la nivelul aşteptărilor utilizatorilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.