More

  Samsung a finalizat achiziţionarea companiei Harman

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics a anunţat oficial că a finalizat achiziţionarea companiei Harman International. Compania auto şi de electronice de consum a fost cumpărată de gigantul sud-coreean pentru suma de aproximativ 8 miliarde de dolari bani gheaţă.

  Deşi Harman este deţinută acum de Samsung, compania va continua să funcţioneze de sine stătătoare, ca subsidiară Samsung. Astfel, Harman va avea în continuare propriul Consiliu de Administraţie, iar Preşedintele va fi Young Sohn.

  Dinesh Paliwal va continua să deţină poziţia de CEO şi toată forţa de muncă şi facilităţile companiei vor fi, de asemenea, păstrate, împreună cu brandurile sale de consum și cele audio profesionale. Acestea includ Harman/Kardon, brandul audio care a fost folosit pentru speakere şi tehnologii audio într-un număr de smartphone-uri, tablete şi PC-uri.

  Samsung a precizat anterior că principalul interes în achiziţionarea companiei Harman este acela de a avea propria afacere auto, care generează mahoritatea veniturilor anuale ale companiei.

  Totuşi, în urma unei analize mai amănunţite, este mai sigur să pariem pe faptul că bine-cunoscutele produse audio ar putea să îşi facă la un moment dat loc în următoarele smartphone-uri pe care Samsung se pregăteşte să le lanseze în viitor pe piaţă. Vom urmări evoluţia brandului Harman sub umbrela Samsung şi vă vom ţine la curent cu planurile pe care le are gigantul cu produsele audio şi nu numai.

  Reamintim faptul că Samsung va susţine în data de 29 martie 2017 un eveniment unboxing în New York şi Londra, în cadrul căruia plănuieşte să prezinte oficial „smartphone-ul tău”, Galaxy S8.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.