More

  Poţi trimite şi poţi primi bani pe aplicaţia Gmail pentru Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Până acum, puteai trimite sau primi bani prin intermediul Google Wallet pe Gmail atât timp cât utilizai versiunea web a aplicaţiei. De acum, funcţia este disponibilă şi pentru Gmail pentru Android.

  Dacă eşti în Statele Unite ale Americii sau Marea Britanie, poţi trimite sau poţi primi bani gratuit sub formă de document în attach-ul Gmail.

  Desigur, există o mulţime de aplicaţii pentru transfer bani online, de la PayPal pentru companiile social media, până la Facebook şi Snap. PayPal este pentru moment cea mai de încredere şi mai utilizată alternativă de plăţi online, dar asta nu înseamnă că Google Wallet din Gmail pentru Android de la Google nu ar putea ajunge la acelaşi nivel la un moment dat.

  Serviciul nu este încă disponibil în Europa, respectiv România, dar nu este exclus ca la un moment dat să fie lansat şi aici. Totuşi, dacă te afli în America sau Anglia şi trebuie să transferi rapid bani online, trebuie să ştii că procesul este simplu prin aplicaţia Gmail pentru dispozitive Android.

  Trebuie doar să dai click pe butonul COMPOSE, ca şi când ai scrie un e-mail, să introduci adresa destinatarului şi să dai click pe iconiţa „$”. Dacă ai un cont Google Wallet, poţi trimite sau primi instant bani, iar dacă nu ai reuşit să creezi încă un astfel de cont, vei fi direcţionat să îţi faci unul.

  După ce specifici suma de bani pe care doreşti să o trimiţi, dă click pe ATTACH, iar apoi pe SEND. Pentru a primi bani, deschide e-mail-ul cu documentul din attach pentru transfer şi dă pur şi simplu click pe CLAIM MONEY.

  Utilizatorii din Statele Unite ale Americii şi cei din Regatul Unit al Marii Britanii pot utiliza această funcţie gratuit cât timp folosesc Google Wallet Balance sau un card de debit. Utilizatori din SUA pot, de asemenea, să lege contul bancar direct de Google Wallet gratuit, la fel cum funcţionează PayPal şi Venmo.

  Tu ce fel de aplicaţie de plăţi online foloseşti? În care aplicaţie ai cea mai mare încredere?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.