More

  Facebook pentru Afaceri va fi gratuit și disponibil cât de curând

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook Workplace dorește sporirea numărului de companii care folosesc serviciile sale, iar în acest sens companiile vor dispune de acest serviciu gratuit.

  Facebook dorește o standardizare a acestui serviciu, găsind și o denumire cât se poate de sugestivă: Workplace Standard. Aceasta va fi varianta gratuită, în vreme ce versiunea bazată pe abonament lunar se va numi Workplace Premium.

  Abonamentul actual are un tarif de 3 dolari pe lună și este valabil pentru primii 1000 de utilizatori. Tariful coboară la 2 dolari pe lună pentru un grup de până la 10000 de utilizatori, iar pentru un numar de peste 10000 de utilizatori, tariful scade la 1 dolar pe lună.

  Simon Cross, Manager de Produs al Facebook spune că „facem produsul Workplace să fie potrivit pentru mai multe companii, iar acest lucru este un pas destul de important pentru noi„. Acesta a subliniat faptul că nu toate companiile sunt pregătite pentru a implementa un serviciu plătit pentru toate departamentele sale, iar posibilitatea de a testa gratuit funcționalitățile serviciului pe o anumită echipă ar putea duce la  monetizarea servicului mult mai rapid.

  Workplace oferă o interfață asemănătoare cu cele oferite de aplicațiile Facebook. Utilizatorii au posibilitatea de a crea grupuri, de a actualiza postări, tag anumitor persoane, pot distribui fișiere și să discute cu mai mulți membri ai aceleași organizații.

  Aplicația are Work Chat, care este o versiune Messenger îmbunătățită, care vine cu mesaje individuale, apeluri video și conferințe audio cu mai mulți utilizatori.

  Rămâne de văzut în ce măsură funcționalitățile oferite de versiunea gratuită Workplace va genera vânzări la nivel de companii, cât optica pe care o au companiile pentru acest produs, mai ales în ideea în care pe piață exista și alte servicii, poate mai bune, dar punctul forte ar putea fi prețul.

  Facebook nu a spus când va lansa pe piață servicul Workplace Standard, dar se pare că va fi cât de curând.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.