More

  Update Windows 10 Creators: Tot ce trebuie să ştii înainte de lansarea din 11 aprilie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Windows 10 Creators este un update ce va fi disponibil pentru utilizatori începând cu 11 aprilie. Acesta va fi gratuit, iar Surface Book şi Surface Studio vor fi, de asemenea, disponibile pe noi pieţe.

  Update-ul Windows 10 Creators este conceput pentru a da frâu liber creativităţii, aducând 3D şi realitatea mixtă la oricine şi permiţând fiecărui gamer să fie un radiodifuzor. Dincolo de creativitatea, acesta aduce noi funcţii la Microsoft Edge, capacităţi de securitate suplimentare şi unelte de confidenţialitate.

  Printre noile funcţii ce vor fi disponibile pe update-ul Windows 10 Creators se numără:

  3D pentru oricine şi realităţi mixte

  Industria 3D se estimează că va creşte până la 62% până în 2020, iar update-ul Creators îşi propune să ofere cât mai multor utilizatori această experienţă. Cu 3D, putem comunica idei şi ne putem exprima mai bine, ba chiar putem să învăţăm mai bine pentru că este mult mai reprezentativ pentru lumea în care trăim. Windows este de multă vreme căminul creaţiei, cu Paint original care a ajuns la peste 100 de milioane de utilizatori activi lunar, fiind una dintre cele mai populare unelte de creaţie.

  Cu noua aplicaţie Paint 3D din update-ul Creators de la Windows, este simplu să creezi obiecte 3D, poţi schimba cu uşurinţă culori, marca texturi sau transforma o imagine 2D într-o operă de artă 3D. De la 3D la realitate mixtă, update-ul Windows 10 Creators permite experienţe captivante care blurează linia dintre lumile fizice şi virtuale. Acer, ASUS, Dell, HP şi Lenovo vor aduce primele dispozitive pentru Windows Mixed Reality, ce vor avea ca preţ de pornire suma de 299 dolari începând de anul acesta.

  Aceste dispozitive vor conţine senzori încorporaţi care permit libertatea de mişcare fără să fie necesari o serie de senzori sau markeri în perete. Aceste dispozitive vor face echipă cu o serie de aplicaţii şi experienţe Windows Reality, pe care dezvoltatorii le crează şi pe care le puteţi urmări chiar aici: Windows Mixed Reality dev kits.https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/03/01/windows-mixed-reality-dev-kits-shipping-month/

  Urmăreşte, participă, discută şi interacţionează în timp real cu Beam

  Xbox va fi locul ideal de a crea şi de a te juca folosindu-te de Windows 10 şi Xbox One. Update-ul Windows 10 Creators îşi propune să aducă la un loc jucători din consolele Xbox şi PC cu Xbox Live şi prin programe precum Xbox Play Anyware, care îţi permit să cumperi un joc o dată şi să îl joci atât pe Xbox One, cât şi pe PC-urile Windows 10.

  Update-ul Creators oferă şi mai multe moduri de joc, de a interacţiona, de a distribui şi de a te bucura în Windows 10 şi Xbox One. Cu Beam, creatorii de pe PC-urile Windows 10 şi Xbox One sunt invitaţi să transmită live stilul de joc şi să interacţioneze în timp real cu întreaga comunitate, fără să fie necesar un hardware sau un software suplimentar. Mai mult decât atât, cu Beam nu trebuie să urmăreşti doar gameplay-urile live preferate, poţi chiar să comunici, să interacţionezi şi să participi cu stremerii şi comunitatea în noi moduri.

  Cu Windows 10 Game Mode scopul este de a oferi o experienţă de gaming mai consistentă pe PC-urile Windows 10 prin dedicarea mai multor resurse de sistem pentru jocurile de pe PC. O dată ce ai activat Game Mode, poţi aplica pentru orice joc. Mai multe despre asta pe Xbox One Update.

  Microsoft Edge este mai rapid şi mai sigur

  Microsoft Edge este cel mai bun browser pentru Windows 10, iar oamenii îl aleg pentru că este mai sigur şi mai rapid decât Chrome, oferind chiar o durată de viaţă a bateriei mult mai mare. Microsoft Edge blochează 9% dintre site-urile de phishing şi cu 13% mai mult malware decât Chrome, ajutând asfel la protejarea identităţii şi informaţiilor tale. În plus, Microsoft Edge măreşte autonomia bateriei tale cu până la 1.5 ore mai mult decât Chrome.

  Update-ul Creators vine cu o serie de funcţii noi precum advanced tab management. De acum poţi descoperi şi poţi obţine e-book-urile tale preferate în Windows Store şi să le citeşti în Microsoft Edge de pe toate dispozitivele tale Windows 10. În plus, este singurul browser care poate rula filme şi show-uri TV pe Netflix la rezoluţie 4K Ultra HD.

  Update-ul Windows 10 Creators te va ajuta să dormi mai bine şi îi va oferi copilului tău o experienţă de utilizare mult mai productivă. Mai mult decât atât, dispozitivele tale Windows 10 vor fi şi mai bine protejate, iar vestea şi mai mare este că Surface Nook şi Surface Studio vor fi disponibile începând cu 11 aprilie pe şi mai multe pieţe. Deja, Surface Book sunt disponibile pentru precomandă în Austri, China, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germani, Hong Kong, Japonia, Ţările de Jos, Norvegia, Suedia, Elveţia şi Regatul Unit al Marii Britanii şi vor putea fi cumpărate începând cu 20 aprilie. În ceea ce priveşte Surface Studio şi Surface Dial, sunt disponibile pentru precomandă în Australia, Canada şi Noua Zeelandă şi vor fi disponibile pentru achiziţionare în Canada începând cu 20 aprilie şi în Australia plus Noua Zeelandă din 27 aprilie.

  Funcţiile vor fi disponibile în curând şi vor putea fi utilizate doar dacă ai deja actualizat sistemul de operare la Windows 10.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.